Hile aldığım kişi bilgisayarıma erişebilir mi?

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bir hile alacağım fakat satan arkadaşa çok güvenemedim. Ekran paylaştı hile güzel çalışıyor beğendim de fakat ben bilgisayarımda çalıştırdığımda dosyalarıma erişebilir mi? AV programı ile taratsam güvenliği sağlayabilir miyim? Bu konuda yardım lazım ne yapmalıyım?

Üye
1 HİZMET YILI
eğer hilenin içine rat veya başka bi virüs türü koyduysa paşalar gibi erişir

FreastLORD
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dat dosylarını konrtol et

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazı hileleri kullanmak için v.programını kapatmanızı isterler ve satıcısının kim olduğu belli olmayan hilelerde kesinlikle rat vardır yoksa en iyi ihtimalle mining vardır
örn: ucuz hileler veya tanınmamış hileler gibi

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
erişebilir güvenilir sitelerden almak lazım

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kuzen süpheleniyorsan kesinlikle ve kesinlikle pc ye formatı çakıyorsun rat yediysen geçmiş olsun çünkü elde edebileceği tüm bilgilerini alır sifrelerin kart bilgilerin vs vs simdi ayıkmassın ama zamanı gelir 6 ay 7 ay pc ni izler belli etmez seni özel bilgilerinle tehdit bile eder o yüzden süphen varsa kesinlikle tek çare format

Üye
1 HİZMET YILI
ttùy nếu họ vào làm giúp bạn và không vấn đề gì xảy ra thì có thể không vấn đề gì, nhưng nếu họ kêu mình tải gì hãy cẩn thận vì đó có khiến bạn mất dữ liệu

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile içeriğini analiz etmeni öneririm. çok anlamıyorsan da bir bilenle birlikte bakmanız iyi olur. eğer şüpheli bir dosya varsa acilinden temiz kurulum şart.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güvenmiyorsan sakın alma. Şuan olmasada bir gün bir bakmışısın tüm bilgilerine erişmiş, yada zaten çoktan almıştır ama zamanı geldiğinde kullanmaya başlamıştır.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Eğer hile normal bir hileyse içinde kötü amaçlı yazilim yoksa erişemez satin aldigin veya indirdiğin yerlere dikkat et.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Özellikle ücretsiz bir hileyse her türlü tehdite hazırlıklı ol. Haa isterse erişebilir mi diye soruyorsan; tabiki de erişir

Üye
1 HİZMET YILI
Sandbox Kullanımı: Hileyi bilgisayarınıza kurmadan önce, sanbox (sanallaştırma) programları kullanarak bu yazılımı izole edebilirsiniz. Bu, yazılımın bilgisayarınıza zarar vermesini engelleyebilir. Örneğin, VMware veya VirtualBox gibi sanal makineler kullanarak yazılımı bir sanal ortamda test edebilirsiniz. Eğer sanal ortamda sorun yaratıyorsa, ana bilgisayarınıza zarar vermemiş olursunuz.