Hile bilgi edinme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MESSİ
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu hileleri kullanırken neler deneyimlediniz öğrenmeme yardımcı olrmusunuz ?

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sc yi kullanırkenki rahatlık dostum al adc keyfine bak hesap sat para kas

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben şöyle düşünüyorum hile yazdım kullandım özellikle fps oyunlarında bir süre sonra hilesiz oynadığınızda bile oyuncuların izlenimlerini öğreniyorsunuz ve sizi bu aslında geliştiriyor özellikle cs go da bunu fark ettim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile acmadgım oyun kalmadı sana soyle soyleyeyim oyunlar senin icin artık bitmistir zevk almıyorsundur ve artık sacmalaman gerekiyordur hile acıp iyice bitirebilirsin o istegini ve cok zevkli oluyor emin ol :D

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oncelıkle karsımdakı adamı wallhack den gordugum ıcın oncelık hılenın oluyor alma ıhtımalın %50 felan oluyor yanı hıle kullanan bırı herzaman ondedır tabı karsına hıle kullanan bırının gelmesı cok kotu bırsey

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pubg mobile ilk başladığım yıllarda adamların yerini bilmediğim için sıksam mı sıkmasam mı tereddütte kalıyordum. hileyi kullanmaya başlayınca adamların yerini bildiğim için tereddüt etmeden oynamaya başladım. bu sayede spreylerimi geliştirdim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilmediğin bi oyunda kullanırsan çok şey ögrenirsin mesels ksrskterin comboları olsun vs. Fps oyunlarında aimbot kendi aiminide geliştiriyor el alışıyor çünkü 1 2 ay gibi bi sürede aimbot kullanırsan bir oyunda hilesiz girdiğindede aimin aynı o şekilde oluyor en azından bende öyle oldu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hileler geliştirici etkisi var aslında solo q da tradeler daha rahat gırmeye baslıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...