Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şöyle düşünüyorum hile yazdım kullandım özellikle fps oyunlarında bir süre sonra hilesiz oynadığınızda bile oyuncuların izlenimlerini öğreniyorsunuz ve sizi bu aslında geliştiriyor özellikle cs go da bunu fark ettim
hile acmadgım oyun kalmadı sana soyle soyleyeyim oyunlar senin icin artık bitmistir zevk almıyorsundur ve artık sacmalaman gerekiyordur hile acıp iyice bitirebilirsin o istegini ve cok zevkli oluyor emin ol
oncelıkle karsımdakı adamı wallhack den gordugum ıcın oncelık hılenın oluyor alma ıhtımalın %50 felan oluyor yanı hıle kullanan bırı herzaman ondedır tabı karsına hıle kullanan bırının gelmesı cok kotu bırsey
pubg mobile ilk başladığım yıllarda adamların yerini bilmediğim için sıksam mı sıkmasam mı tereddütte kalıyordum. hileyi kullanmaya başlayınca adamların yerini bildiğim için tereddüt etmeden oynamaya başladım. bu sayede spreylerimi geliştirdim
Bilmediğin bi oyunda kullanırsan çok şey ögrenirsin mesels ksrskterin comboları olsun vs. Fps oyunlarında aimbot kendi aiminide geliştiriyor el alışıyor çünkü 1 2 ay gibi bi sürede aimbot kullanırsan bir oyunda hilesiz girdiğindede aimin aynı o şekilde oluyor en azından bende öyle oldu