Katılıyorum. Ama Hacksiz Oyunun tadı yok ki..Arkadaşlar belliydi zaten oyunun yarısından fazlası Hack kullanıyor Herkese ban atılması normal benimde 55lv rp100 hesap ggg
Katılıyorum. Ama Hacksiz Oyunun tadı yok ki..Arkadaşlar belliydi zaten oyunun yarısından fazlası Hack kullanıyor Herkese ban atılması normal benimde 55lv rp100 hesap ggg
oyuna guncelleme geldı sımdı guncellerler hıleyıhilede niye esp ve çubuklar çalışmıyor bilgisi olan yazabilir mi acill!!!!!!!!!!
ben normalde kulanmam ama oyunun yarısından fazlası kulanıyor ayrıca (ban'da yemiyorlar) bende kulanmaya karar verdım yoksa oyun oynanılmıyorKatılıyorum. Ama Hacksiz Oyunun tadı yok ki..
Konu açmak için forumda yeterince aktif olman gerekiyor ve belirli bir statü ye gelmen gerekiyor.kardeşim ben bi konu açmak istiyorum nasıl açabilriim
Çalışıyordu şuan afkesp calısıyor mu
tamam hani ben 2017 de katıldım mh'ye fazla aktif olamadım şimdi bende spotify premium hesapları var 15 20 tane ben onları visual studio ile generatör yardımıyla dağıtmak istiyorum mesela programda generator yapacağım ve generator'e bastığımda ekrana hesap gelicekkseltmel