hile çalışmıyor (Pubg Mobil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncelleme gelmeden önce hile aktif olarak çalısıyordu 1 haftadan beri gereken ne varsa yaptım ama çalışmıyor bende lütfen yardımcı olun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sorunun tam olarak ne olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Antivirüsü devre dışı bırak belki açılmıştır

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileyi açtığında antiban şeçeneğinde hayır dersen kullanabilirsin evet demen in onaylı üye olman lazım reklam engelleyici felan varsa onları kapat tekrar dene

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
anti banlı hileyi kullanmak için onaylı üye ol bunun içinde spam olmadan en az 50 adet mesajın olsun iyi forumlar

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
antibanlı hileyı kullanman için onaylı üye olman gerek spam yapmadan

Susmak noktasız bir cümledir
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hatasız aktif olup çalışmıyorsa bi kaç kere F6 yap kapatmadan

Üye
6 HİZMET YILI
LSFlatPM çalısmayı durdurdu
bir sorun programın düzgün çalısmasını durdurdu.windows programı kapatacak ve çözüm varsa bildirecek
diyor
arkadaslar kusura bakmayın resim atmaya çalıstım ama beceremedim.
onaylı üye olmadan önce de çalısıyordu
defender, windows güvenlik duvarı, falan hepsi kapalı antivürüs programını tamamen kaldırdım zaten yine de olmuyor
Post automatically merged:

antibanlı hileyı kullanman için onaylı üye olman gerek spam yapmadan
nasıl onaylı üye olabilirim forumlarda yazılan yazılara 50 tane cevap mı vermeliyim?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LSFlatPM çalısmayı durdurdu
bir sorun programın düzgün çalısmasını durdurdu.windows programı kapatacak ve çözüm varsa bildirecek
diyor
arkadaslar kusura bakmayın resim atmaya çalıstım ama beceremedim.
onaylı üye olmadan önce de çalısıyordu
defender, windows güvenlik duvarı, falan hepsi kapalı antivürüs programını tamamen kaldırdım zaten yine de olmuyor
Post automatically merged:

nasıl onaylı üye olabilirim forumlarda yazılan yazılara 50 tane cevap mı vermeliyim?
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/Burayı inceleyebilirsin...

Üye
6 HİZMET YILI
Check for Active Firewalls , if that's turned on please go ahead and disabled it for the time you want to use the cheat..

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncelleme gelmeden önce hile aktif olarak çalısıyordu 1 haftadan beri gereken ne varsa yaptım ama çalışmıyor bende lütfen yardımcı olun.
bende kullanamıyorum yol bulunmadı dll filan diyor win10 kullanıyorum dün açılıyordu hgile bugün açılmıyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
onaylı üye olman gerek en az 50 mesaj ve spam olmaması gerek sonrasında hileyi kullanabilirsin iyi forumlar.

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
onaylı üye olman gerek en az 50 mesaj ve spam olmaması gerek sonrasında hileyi kullanabilirsin iyi forumlar.
onaylı üyeyim hile çalışmıyor sorun üyelikle alakalı değil bunu söylüyorum dün kullanıyordum bugün başlatma sorunu var dll yol filan yazıyor uzun bir yazı

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
onaylı üyeyim hile çalışmıyor sorun üyelikle alakalı değil bunu söylüyorum dün kullanıyordum bugün başlatma sorunu var dll yol filan yazıyor uzun bir yazı
programı kapat sil ve tekrar yükle güvenlik duvarını kontrol et uac değerini en alta getir windows arama yerine yazıp sonra pcyi yeniden başlatıp tekrar dene siteden çıkış yapıp tekrar gir

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Genel de sistem gereksinimlerini karşılamadığı için sorunlar meydana geliyor ama sende ki sorunu detaylı söylememişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...