- Yasaklandı
sen seçkın olmadan nerden biliyonkı bunu ayrıca hep oyun acıkkıen acıyodum bugun sorun olduçünkü oyun başlamadan hileyi açıcaksın bak daha oyunu başlatma ve launcher açık olsun sonra hileyi aç ve oyunu aç ba k öyle çalışıyormu
300 post yanı suan bnıım sana yaptıgım gıbı mıllete cewap yzıcan spam yapmadan 300 tane yapıcan bu kadarnası yapacam reis
Arkadaş oyun kapalıyken mi ben yaptım diyorda hemen bu mesajı yazıyorsun sırf yorum kasmam için .çünkü oyun başlamadan hileyi açıcaksın bak daha oyunu başlatma ve launcher açık olsun sonra hileyi aç ve oyunu aç ba k öyle çalışıyormu
Dostum tam olarak hata ne? Yüklemiyor mu yoksa cmd hata mı veriyor? SS atarsan yardımcı olabilirim. Ama çoğu kişi oyunu tam ekran iken yüklediği için olmuyor eğer tam ekrandaysa pencere moduna alpubg lite de hıle acılmıyor sorun yaşayan varmı
bu bir hata değil.bekliceksin biraz ve açılacak. açılmadı mı mh yi kapat tekrar deneEkli dosyayı görüntüle 37542
Aynı sorun bende de var hocam bence hile fix yedi başka açıklaması yok dün açılan hile bugün açılmıyor