Süper Üye
arkadaşlar hile bir tek bende mi çalışmıyor aynı sorunu yaşayan var mı
bende ins tusuna basınca hıle ekranı gelıyor ancak ne aimbot ne wallhack hic biri calısmıyor anlamadım gittiçalışıyor
Post automatically merged:
a
oyundan cıkıp gırdım olmadı hıleyı 3 defa sılıp yukleyıp denedım yıne olmadı bır de operadan denedım yıne olmadıoyundan gir çık yap
mobileden bahsediyoruzdostum forumda 300 mesaja ulaşman lazım öyle kullanabilirsin anca pubg lite yi
sanırım bir tek bend e sorun var defender kapalı reklam engelleyıcısı kullanmıyorum ve tabıkı yonetıcı olarak calıstırdım ama olmadı sımdı tekrar ındırıp deneyecem bakalım olur umarımHile gayet aktif mh uygulamasını yönetici olarak çalıştırdığına google chrome kullanıp reklam engelleyiciyi kapattığından ve de virüs koruması ve defenderın kapalı olduğundan emin ol bu sebeplerden anca sende çalışmıyor olabilir bi bak istersen.
sanırım bir tek bend e sorun var defender kapalı reklam engelleyıcısı kullanmıyorum ve tabıkı yonetıcı olarak calıstırdım ama olmadı sımdı tekrar ındırıp deneyecem bakalım olur umarımHile gayet aktif mh uygulamasını yönetici olarak çalıştırdığına google chrome kullanıp reklam engelleyiciyi kapattığından ve de virüs koruması ve defenderın kapalı olduğundan emin ol bu sebeplerden anca sende çalışmıyor olabilir bi bak istersen.
bende çalısıyoarkadaşlar hile bir tek bende mi çalışmıyor aynı sorunu yaşayan var mı
az önce denedim win def kapalı oldugu halde hıle calısmadı hıle ekranı gelıyor hatta calısmıyorsa f6 ya bas dıyor ama callısmıyorHile çalışıyor win defenderın kapalı olduğuna emin ol
özür dilerim host dosyası ne oluyor tam olarakçalışıyor dostum host dosyasını temizle![]()