bugun oyun sonuna dogru bende de gorunmedıarkadaşlar herşeyi yapyorum oyuna girince hiçbirşey göstermiyor. herşey güncel. son 2 haftadır böyle
hileye güncelleme gelmiş olabilir dostum yada yanlış yaptığın bişey vardırarkadaşlar herşeyi yapyorum oyuna girince hiçbirşey göstermiyor. herşey güncel. son 2 haftadır böyle
herşey yaptım yine çalışmıyorgüncelleme veya bi kısa sürelik sıkıntı çıkmıştır sil yükle yap injectoru oda olmazsa pcyi kapatıp yine silip geri yükle
herşeyi yaptım çalışmıyıor.belki doğru kuramamışsındır en baştan dikkatli yapmayı denersen düzelebilir
herşeyi yaptım çalışmıyıor.Windows defender kapalı olmayabilir
tam anlamadım dostum. nasıl uygulama. item dedğin ne. progarmı açıp girip entere basıyırum menü geliyor ama birşey göstermiyor.knk arkal pilanda hileyi acan bi uyg vara o acık klasın maca gir maca girdiğinde biraz bekle o item alam zamanı var aorda hieyi injet et oluyo
pubg mobile için sormuştum lol ü mü diyorsunXFPROJECT VARYA ONU ACICAKSIN KNK OYUNA GİRDİĞİNDE SONRA MAÇA GİRİNCE O BEKLEM EKRNAIND SONRA SHOP TAN İTEM ALIYORUZYA KARTERİ HARKET ETTİRİYOZ O ZMANA MH YE GİRİP LOL Ü İNJECK EDİCEKSİN BİRAZ HİÇBİYERE TIKLAMDAN BEKLE ACILIYO
evet. vietnam versiyonunda çalışmıyormuş galibadeffendırı kapatığından eminmsin
vietnam versyonunda mıben her şey yaptım çalışıyor
güncellemeden önce sorun yoktuevet. vietnam versiyonunda çalışmıyormuş galiba