Hile Çıkacak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Point Blank'a hile çıkarmayı düşünen var mı veya MemoryHackers ekibi olarak PB ye hile çıkarıcak mısınız çıkarırsanız çok makbule geçer seviliyorsunuz :)

Tony Stark Kurtarıcınız Olacak!
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Adamların 1 Milyon Baş Belası Kullanıcısı Var. Malesef Her Birimize Yetişemiyorlar.
Yaparlar Ama Zor. Onca İşin Gücün İçinde ..

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
pb hilesi yapan baya sıte var bende kullanıyorum :) bıraz arastırn

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Site bende biliyorum da Mini Hacklar Var Aimbot Flan Büyük Hileler Yoq Dayi Bildiğin bi Böyle 3D3 Menülü Flan PB TAM HİLESİ VARSA SÖYLE YAPAK TÜM HİLELER TR ZTEN AQ

Ilk önce saygılı olursak,bu oyunda hile yapmaya gerek yok, silahlar sekmiyor zaten,rütbe atladıkça silah veriyor envanter hilesine de gerek yok
Aim diyorsan koşarak sıksan adam ölür dediğim gibi silah sekmiyor ama sen aimini adamın üstüne getiremiyorsan bizim yapabilecek hiçbir şeyimiz yok.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ilk önce saygılı olursak,bu oyunda hile yapmaya gerek yok, silahlar sekmiyor zaten,rütbe atladıkça silah veriyor envanter hilesine de gerek yok
Aim diyorsan koşarak sıksan adam ölür dediğim gibi silah sekmiyor ama sen aimini adamın üstüne getiremiyorsan bizim yapabilecek hiçbir şeyimiz yok.
helal olsun teşekkürler kardesım

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Ama Para Koyan bizi geçiyor Hayırdır İşte Öyle Olmuyor Kısaca Zenginin TG si Fakirin Hackeri.Anladın Kapiş ha bide o rütbeyi kasmak ne kadar sürüyor sen biliyor musn augu açmak rütbeyi kasmak kardeşim bi kere burası hile ve codlamaya yardım sitesi vb burda sen ne yapıyorsun hile ye hayır diyosun resmen bi git kafamı bozma benim.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeş Ama Para Koyan bizi geçiyor Hayırdır İşte Öyle Olmuyor Kısaca Zenginin TG si Fakirin Hackeri.Anladın Kapiş ha bide o rütbeyi kasmak ne kadar sürüyor sen biliyor musn augu açmak rütbeyi kasmak kardeşim bi kere burası hile ve codlamaya yardım sitesi vb burda sen ne yapıyorsun hile ye hayır diyosun resmen bi git kafamı bozma benim.
ulan adam hıleye hayır demiyor zaten 1 mılyon uye var sıtede hangı bırının hılesını yapsın adamlar sabret

Üye
7 HİZMET YILI
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
veya supreme sende varsa atabilir misin şimdiden teşekkürler :)

Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS)
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi bulan varsa banada atabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...