Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar iyi forumlar. Hileye başladığınızdan itibaren (buradan kullandıklarınızda) neler yaşadınız? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Mesela ban, report, virüs gibi gibi.
Eski Zamanlara dönersek wolftü ve zulu hilelerinde 2 ayda bir hesap banlatıyorduk
Şimdi ise valo hilesinde 1 kere ban yemistim, valo hileyi kullanacaksamda temkinli legit takılıyorum
Lol konusunda 0 sikinti, bu forumda viruslu hicbir icerik bulamazsin zaten, tamamen guvenilir. Forumun onceligi ucretsiz ve guvenli hile saglamak insanlara. Rapor yersen de belli bir ligin altini Riot pek umursamiyor, dert degil cogu oyuncu icin zaten. Ban atmiyor yani.
pubg de toplam yalan yok 4 hesap panlattım )) şuanki 5 hesap 3 ay dır banlanmadı dah nasıl banlanmadı çok bellli etmeden oynuyorum önereceğim hile kullanırken çok belli etmemen
robloxta deli gibi kullanıyordum hatte en pahalı exploidi almıştım 20 dolara hiç ban yemiyordum oıqwngmqwğg gerçi gpo dan ban yemiştim admaların antisi baya güçlü