Hile Diye Trojan Paylaşanlara Son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bugün Saat 17:00 Da Bizzat Kendim Hile Diye Trojan Ve Keylogger Yedim.
Bazıları Çözümüne Format Atmadan Geçmez Diyorlar Evet Formatta Bir Çözüm Ama Kolay Bir Çözümü Daha Var.

Bilgisayarımızdan Memory Loaderde Dahil Tüm Hileleri Siliyoruz.
Ardından Windows Defenderimizi Aktif Edip PC Mizi Yeniden Başlatıyoruz.
Windows Defender Tarama Ayarlarına Gelip Gelişmiş Seçeneğine Tıklıyoruz.
"Windows Defender Offline Tarama" Yı Seçiyoruz Ve Tara Diyoruz.
PC Mizi Yeniden Başlatıyor Ve Mavi Ekran Verip Tarama Yapıyor.
Bu Tarama Yaklaşık 15-20 Dakika Sürüyor.
Tarama Tamamlandıktan Sonra PC Yi Yeniden Başlatıyor.
Ve Bilgisayarımız Açıldığında Google Geçmişimiz Uzantılarımız Gibi Herşey Siliniyor.
Ve Virüs Bilgisayarımızdan Kalkmış Oluyor.
Windows Defenderi Kapatıp Memory Loaderi Tekrardan İndirebilirsiniz.

Peki Tarama Yapacağım Ama Memory Loaderi Silmek İstemiyorum:
Windows Defender Memory Loaderi Virüs Olarak Algılayacağından Dolayı Tarama Sırasında Silinir Ve Taramanın Süresini 30-35 Dakikaya Kadar Uzatır.

Peki PC Me Trojan Yada Keylogger Bulaştığını Nasıl Anlayacağım:
Google Kendi Kendine Rekl@m Sitesi Açıyor Ve Kendi Kendine Uzantılar Ekliyor İse.
Programlarınız Durduk Yere Hiç Olmadık Bir Kasma Ve FPS Düşüşü Yaşıyor İse.
Kendi Kendine Dosyalarınız Açılıyor Ve Programlarınız Kapanıyor İse.

Trojanı Yukarıdakiler Gibi Anlarsınız Ama Keyloggeri Nasıl Anlayabilirim:
Klavye İle İşlem Yaparken Yazı Yazarken VB. Durumlarda PC Nizde Kasma Oluyor İse.

Böylece Artık Format Atmadan Bu Virüsleri Kaldırabilirsiniz.

Copy-Paste Yapılmamıştır. Elle Yazılmıştır.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim kardeşim sanırım benim diğer pc trojen yemiş görev yöneticisi vb açılmıyor deneyeceğim.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bunu herkesin bilmesi lazımdı ? gene bilgilendirme için saol

Üye
8 HİZMET YILI
eyw bı ara kendılıgınden rusca bı eklentı eklemıstı kaldırmısıtm ama sıte acmıyor yınede dedıklerını yapıcam cok tesekkur ederım

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mutlaka ısıme yarayacaktır adamsın

Üye
10 HİZMET YILI
ben kendim virüsleri yiye yiye hangi sitenin programlarının temiz olduğunu öğrendim , şahsen her bilgisayar kullanıcısının bir kere virüs yemesini isterim. Altta biraz değil çok detaylı bir yazı yazdım okumak istemeyenler direk !!!!! le başlayan satırdan okuyabilirler.( birdaha virüs yememek için daha dikkatli davranır hop buna şuna atlamaz en azından ). Ben virüsleri (üşengeç biir olduğum halde) pcde araştırıp bulup siliyorum tabi bi program sayesinden tamamen hdd den siliyor direk ( normalde çöp kutusundan bile sildiğiniz dosyalar hdd de duruyor. o veriyi tamamen yok etmek imkansız nerdeyse ancak bazı programlar bu hdd den bile silmek istediğiniz dosyaları kendine aktarıyor sizde kalmıyor birşey yani depoala sistemi gibi birşey [ hiçbir dosyanın silinmemesinin en büyük nedeni hiç bir şey yoktan var vardan yok edilemez. teorisinden kaynaklı] siz hdd de dosyalarınızı enerji olarak saklarsınız ( eskinden beri böyle şuan değiştimi bilmem) enerjide az öncde dediğim gibi vardan yok yoktan var edilemez))
!!!!!!neyse kısaca her kullanıcı en azn 1 kere virüs yemeli ona göre temkinli davranmalı virüsü ben kendim bulup pcmden kendim kaldırıyorum hdd den tamamen silmeme yardımcı olan program sayesinden programı isteyenler asc dosya öğütücü indir yazarsanız çıkacaktır. ilk ana programı yuklemeniz lazım ve kullanabilirsiniz .

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Windows defenderin bu denli işe yarayacağını düşünmemiştim,konu için teşekkürler

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Ahahah bir ara bende trojan yemiştim bilgisayarımın sağ alttan rekl@m penceresi geliyordu sürekli msn açılıyordu :) Format Kolay Çözümdür :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fakat bazı ustalar pc hostlarıyla oynayıp herşeyi engelliyo ama teşekkürler

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
benim diğer pc kendiliginden google yi acıyordu reklam cıkıyordu demekki virüs kapmıs bide açılmıyor artık pc mi açıyom hardiski bozuk diyolar bilgisayarcılar da cunku googleyi fln açtıgımda yada bi işlem yaptığımda hemen donuyor kontrol edemiyorsun :( çok işim yaradı bu bilgilerde eywallah

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben fidye virüsü yemiştim bi türlü çözülmedi tor browserla deep web üzerinden ödeme yapma falan çıkıyodu sürekli ekrana. Son çare format olmuştu

Üye
8 HİZMET YILI
bu her virüs için geçerli mi bende surabaya diye bi virüs bulaşmış araştırdımda silme yolunu bulamadım denesem olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...