Hile dönemi kapandı mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile dönemi kapandı mı ya? Artık eskisi gibi hile bulamıyorum. Bu sitede de yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kapanmasın ya , hileyle oynamak çok ayrı bir keyif. Lütfen league of legends hilesi memoryhackers destekleriyle yeniden meydana çıksın :pkicat:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla kapanmadı fakat yönetici arkadaşların kendi gerçek hayatlarına zaman ayırmasından ötürü pek hile güncellemesi gelmemektedir

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Günümüzde çıkan oyunların hepsi Kernel koruma ile çıkıyor. Gerek TPM gerek HWID banlar nedeniyle üretilen hilelerin Kernel Injection ile internal veyahutta Kernel Driver ile External okuma yaparak çıkması gerekiyor ve her sistemin kendine göre açığı kendine göre detectionları mevcut. Bu yüzden günümüz oyunlarında hile yapmak hâlâ imkansız değil fakat yüksek kullanıcı sayısı kaldıracak kadar tasarlanması da pek olası değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
nasıl oyunlar geliştiiryolrsa hilelerde geliştiştirlebilir ikiside süreklilik gerektiren bir durum onun için oyun pıyasası oldugu sürece hilelerin ben bitceğini sanmıyorum ama insan her zaman her konu için eskiye özzlem duyar hatta bunun bir hastalığı da vardı