It shuts down the antivirus before then so you can runselamlar arkadaşlar hile yüklendi diyor başlata basıyorum ama geri atıyor otomatik bilgisi olan var mı ?
arkadaşım hile çalışıyor boş yorum atmayın şuan kullanıyorum ben hileyiHile aktif değil sanırım şuan bir çok kiişi gördüğüm kadarıyla sorun yaşıyor
hile aktif boş yorum yapma lütfenHile aktif değil sanırım şuan bir çok kiişi gördüğüm kadarıyla sorun yaşıyor
Boş yorum yapmıyorum hocam. Bazıları sıkıntı yaşıyor bir sorun var zannettim niye hemen yükseliyorsun ki?arkadaşım hile çalışıyor boş yorum atmayın şuan kullanıyorum ben hileyiEkli dosyayı görüntüle 43305
Bende buna kızıyorum hocam kullanan kadar kullanamayan da var boş yorum boş yorum diyip duruyorlar birşey yazıncaatkdaşlar hile çalışıyor fakat bazılarında çalışmıyo anlaşıylı olalım lütfen belki yapamamış olabilir belki başka bir sorun vardır "boş yapmayın" yazıcanıza yardım etseniz daha güzel olur, kardeşim bende yaşadım forumda sorununu aratırabilirsin ben forumdaki bir yazıdan gördüm yapmıştım sorun çözülmüştü
Zaten yardım etmeye çalışıyoruz bro ama gerçekten kendi postunun altına böyle yorumlar atılınca nasıl hissedersin adam kullanmadığı şeyi nasıl bilebilir veya nasıl bir çözüm üretebilir. Ben kullanıyorum bende yaşadım aynı sorunları çözümümü sundum.atkdaşlar hile çalışıyor fakat bazılarında çalışmıyo anlaşıylı olalım lütfen belki yapamamış olabilir belki başka bir sorun vardır "boş yapmayın" yazıcanıza yardım etseniz daha güzel olur, kardeşim bende yaşadım forumda sorununu aratırabilirsin ben forumdaki bir yazıdan gördüm yapmıştım sorun çözülmüştü