Çözüldü Hile enjecte hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
selamlar arkadaşlar hile yüklendi diyor başlata basıyorum ama geri atıyor otomatik bilgisi olan var mı ?

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hocam şöyle 2.ci ekran çıktığı zaman Launch game dediğinde direk başlata basacaksın. aynısını bende yaşadım öyle açıldı 1 kaç kez daha dene

Çözüm
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı bugun ılk defa banada oldu 1 kez daha sonra yenıden ınject ettım duzeldı benım sorun

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hile aktif değil sanırım şuan bir çok kiişi gördüğüm kadarıyla sorun yaşıyor
arkadaşım hile çalışıyor boş yorum atmayın şuan kullanıyorum ben hileyi
Adsız.png

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
atkdaşlar hile çalışıyor fakat bazılarında çalışmıyo anlaşıylı olalım lütfen belki yapamamış olabilir belki başka bir sorun vardır "boş yapmayın" yazıcanıza yardım etseniz daha güzel olur, kardeşim bende yaşadım forumda sorununu aratırabilirsin ben forumdaki bir yazıdan gördüm yapmıştım sorun çözülmüştü

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
atkdaşlar hile çalışıyor fakat bazılarında çalışmıyo anlaşıylı olalım lütfen belki yapamamış olabilir belki başka bir sorun vardır "boş yapmayın" yazıcanıza yardım etseniz daha güzel olur, kardeşim bende yaşadım forumda sorununu aratırabilirsin ben forumdaki bir yazıdan gördüm yapmıştım sorun çözülmüştü
Bende buna kızıyorum hocam kullanan kadar kullanamayan da var boş yorum boş yorum diyip duruyorlar birşey yazınca

Üye
6 HİZMET YILI
Millet bende windows 10 yüklü bu sabah hileyi kullanıyordum Şuanda kullanamıyorum virüs olarak algılayıp siliyor uygulamayı otomatik olarak. Pc de virüs programı da yok güvenlik duvarım da kapalı lütfen birileri yardımcı olsun

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Zaten yardım etmeye çalışıyoruz bro ama gerçekten kendi postunun altına böyle yorumlar atılınca nasıl hissedersin adam kullanmadığı şeyi nasıl bilebilir veya nasıl bir çözüm üretebilir. Ben kullanıyorum bende yaşadım aynı sorunları çözümümü sundum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...