Üye
Arkadaşlar hileyi yukledim zaman esp acıyorum etrafta diyelim 5 kişi varsa 2 sını gosterip 3'cuyu göstermiyor nedeni bilen soyliyebilirmi iyi forumlar.
Kardeşim sanırım konuyu pubg mobile a açacaktın eğer mobil için diyorsanda olabiliyor bunu etrafta kaç oyuncu olduğunu gösteren özelliği açarsan daha temkinli oynarsınArkadaşlar hileyi yukledim zaman esp acıyorum etrafta diyelim 5 kişi varsa 2 sını gosterip 3'cuyu göstermiyor nedeni bilen soyliyebilirmi iyi forumlar.
Öyle olduğu zaman hileyi yenilemeyi dene olmuyorsa komple çıkıp tekrardan giriş yapArkadaşlar hileyi yukledim zaman esp acıyorum etrafta diyelim 5 kişi varsa 2 sını gosterip 3'cuyu göstermiyor nedeni bilen soyliyebilirmi iyi forumlar.
Kasmadan Dolayıda Olabiliyor Sonra Geri Yüklenmiyor Felan.Ayni laney durum bende mevcut yardim beyler+1
hile yenilemen gerekiyor dostum hiç olmazsa komple çıkıp tekrar açmayı deneAyni laney durum bende mevcut yardim beyler+1
Çok kalabalık olsada göstermesi lazım bazen sıkıntı olabiliyorum o durumda yenilemesi şartHocam sanırsam çok fazla gösterim yapmıyor etrafta çok adam olunca dediğin gibi 5 kişi varsa 3 ü veya 2 si gözüküyor onlar öldümü diğerleri de gözükür durumda oluyor diye biliyorum
yenilemeyince f6 basıyorum bu sefer hiç gostermiyorhile yenilemen gerekiyor dostum hiç olmazsa komple çıkıp tekrar açmayı dene
Post automatically merged:
Çok kalabalık olsada göstermesi lazım bazen sıkıntı olabiliyorum o durumda yenilemesi şart
e tabi kanka bu bi hata olarak geçiyor yenilenmesi şart dediğin gibihile yenilemen gerekiyor dostum hiç olmazsa komple çıkıp tekrar açmayı dene
Post automatically merged:
Çok kalabalık olsada göstermesi lazım bazen sıkıntı olabiliyorum o durumda yenilemesi şart
Bazen farklı sebeplerden dolayı oluyor f6 ya basıp yenile olmazsa oyuna çık birdaha girO sıkıntı bende de yaşanıyor bro sebebı bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 42828
Öyle olduğu zaman oyundan tamamen çık hileyide tamamen kapat birdaha yap ama hileyi lobide çalıştırmanı öneririmyenilemeyince f6 basıyorum bu sefer hiç gostermiyor
pubg mobilden bahsetmiş arkadaş muhtemelenPubg lite mi pubg mobile mı belirt lütfen
Sistemi ağırsa ondan da kaynaklanabilirpcden pc ye farklı bence
pubg mobile için diyosan öncelikle oyunu kapat aç tekrar dene açılmıyorsa f6 bas olucaktırRez alıyorum +1
mobilePubg lite mi pubg mobile mı belirt lütfen