Hile ayrı olmamlı birisi farklı birisi farklı olmalı oyuzden bekle benceSelamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler
Güncelleme gelecekmiş sabırlı olmamız gerekli.ARKADAŞLAR BU AİMBOT VE WALLHACK NİYE KALKTI ?? DAHA ÖNCEDE HIZLI PARAŞÜT VE SINIRSIZ MERMİ KALKMIŞTI ... Bİ DE OYUNDAN ATIYOR ŞU SORUNU ÇÖZÜN OYUNA GİRDİĞİM AN OYUNDAN ÇIKIYOR YAWW..
Kardeşim ilk öncelikle Küfür etmeseydin güzel olurdu. ve Anaymousun değil "Anonymous" ve üstelik anonymous Rules of Survival hileleri yapmıyor. İyi Forumlarmuratcım dogru soylemııssın boyle serefsızlık gormedım nıye bu bı guncelleme yapıyonuz herşey gıdıyo lan bızım başkasıyla ne farkımız var anaymousun hılesı herşey var sınırsız mermı sınırsız can sınırsız loot nedır bu kesınlıkle ban yok bırde bu program daha ıyı ama bız turkler ıçın yasak !
NE ZAMAN GELECEKMİŞ Bİ BİLGİ VAR MI ??Güncelleme gelecekmiş sabırlı olmamız gerekli.
Onu yetkililer bilir.NE ZAMAN GELECEKMİŞ Bİ BİLGİ VAR MI ??
1 Hafta İçinde Eski Özellikler Hilemize Tekrar Yüklenir. İyi ForumlarNE ZAMAN GELECEKMİŞ Bİ BİLGİ VAR MI ??
bir haftada oyunu unuturuz yahu1 Hafta İçinde Eski Özellikler Hilemize Tekrar Yüklenir. İyi Forumlar
hile su an tam aktif degil ilgilenen arkadasımız biraz rahatsızmıshocam merhaba ben hileyi kurdum yalnız ... oyuna giriyom hile sayfası acılıyor yalnız özellikler kısıtlı geliyor sadece hızlı kosma filan var bu esp sayfası cıkmıyor aim bot pencereside yok... ne yapmalıyız nerde hata yaptım ? Konu acmak isterdim de acemiyim acamadım nerden acılıyor bilmiyıorum ? sizin ibi fikriniz yoksa benim adıma siz bu konu hakkında konu acsanız ? bilen cıkar belki _
Selamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler
Tamam eklenecek biliyoruz ama ne zaman eklenir bu hilenin devamıOkuma yazmanızda mı yok ? Konunun en üstünde hileye kaldırılan visuals özellikleri eklenecek diyor. Ayriyetten normalde visualsları güncellemeden hileyi paylaşmayacaktık fakat bekleyemediniz. Şimdi misc ile oynarken bekliyorsunuz işte. Eklenecek diyoruz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
selamın aleyküm hocam kolay gelsin benim bir ricam var su yerin altına girme olayını kapatabilirmisinizOkuma yazmanızda mı yok ? Konunun en üstünde hileye kaldırılan visuals özellikleri eklenecek diyor. Ayriyetten normalde visualsları güncellemeden hileyi paylaşmayacaktık fakat bekleyemediniz. Şimdi misc ile oynarken bekliyorsunuz işte. Eklenecek diyoruz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Adamlar diyorki hile güncelleme yarısında paylaşıldı daha özellikler eklenecek geliştirilcek bu kadar uzatmayın beyler bu hilelerle idare edin edemiyosanız daha iyi hileler bulun adamlar hem siteyemi bakıcak hem hilemi yapıcak bilen varsa hile yapmayı gider kendisi yapar burda laga luga yapmazOkuma yazmanızda mı yok ? Konunun en üstünde hileye kaldırılan visuals özellikleri eklenecek diyor. Ayriyetten normalde visualsları güncellemeden hileyi paylaşmayacaktık fakat bekleyemediniz. Şimdi misc ile oynarken bekliyorsunuz işte. Eklenecek diyoruz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?