Hile Geliştirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Selamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler
Hile ayrı olmamlı birisi farklı birisi farklı olmalı oyuzden bekle bence

Üye
8 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BU AİMBOT VE WALLHACK NİYE KALKTI ?? DAHA ÖNCEDE HIZLI PARAŞÜT VE SINIRSIZ MERMİ KALKMIŞTI ... Bİ DE OYUNDAN ATIYOR ŞU SORUNU ÇÖZÜN OYUNA GİRDİĞİM AN OYUNDAN ÇIKIYOR YAWW..

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
muratcım dogru soylemııssın boyle serefsızlık gormedım nıye bu bı guncelleme yapıyonuz herşey gıdıyo lan bızım başkasıyla ne farkımız var anaymousun hılesı herşey var sınırsız mermı sınırsız can sınırsız loot nedır bu kesınlıkle ban yok bırde bu program daha ıyı ama bız turkler ıçın yasak !
Kardeşim ilk öncelikle Küfür etmeseydin güzel olurdu. ve Anaymousun değil "Anonymous" ve üstelik anonymous Rules of Survival hileleri yapmıyor. İyi Forumlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam merhaba ben hileyi kurdum yalnız ... oyuna giriyom hile sayfası acılıyor yalnız özellikler kısıtlı geliyor sadece hızlı kosma filan var bu esp sayfası cıkmıyor aim bot pencereside yok... ne yapmalıyız nerde hata yaptım ? Konu acmak isterdim de acemiyim acamadım nerden acılıyor bilmiyıorum ? sizin ibi fikriniz yoksa benim adıma siz bu konu hakkında konu acsanız ? bilen cıkar belki _

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam merhaba ben hileyi kurdum yalnız ... oyuna giriyom hile sayfası acılıyor yalnız özellikler kısıtlı geliyor sadece hızlı kosma filan var bu esp sayfası cıkmıyor aim bot pencereside yok... ne yapmalıyız nerde hata yaptım ? Konu acmak isterdim de acemiyim acamadım nerden acılıyor bilmiyıorum ? sizin ibi fikriniz yoksa benim adıma siz bu konu hakkında konu acsanız ? bilen cıkar belki _
hile su an tam aktif degil ilgilenen arkadasımız biraz rahatsızmıs

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sizdede aynı şey varmı peki ... yani bu dedigim özellik dışında başka özellik acılıyor mu

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler

Dostum 3 senelik bir hile yapımcısıysan oyunu çökertmen lazım kusura bakma da az salla .

Üye
8 HİZMET YILI
Efendim, hayatta kalma hile kuralları neden gitti?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Okuma yazmanızda mı yok ? Konunun en üstünde hileye kaldırılan visuals özellikleri eklenecek diyor. Ayriyetten normalde visualsları güncellemeden hileyi paylaşmayacaktık fakat bekleyemediniz. Şimdi misc ile oynarken bekliyorsunuz işte. Eklenecek diyoruz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Üye
8 HİZMET YILI
Okuma yazmanızda mı yok ? Konunun en üstünde hileye kaldırılan visuals özellikleri eklenecek diyor. Ayriyetten normalde visualsları güncellemeden hileyi paylaşmayacaktık fakat bekleyemediniz. Şimdi misc ile oynarken bekliyorsunuz işte. Eklenecek diyoruz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Tamam eklenecek biliyoruz ama ne zaman eklenir bu hilenin devamı

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
selamın aleyküm hocam kolay gelsin benim bir ricam var su yerin altına girme olayını kapatabilirmisiniz

Üye
8 HİZMET YILI
bence de zamanla daha üstün ve daha sağlıklı çalışan hileler çıkarır diye umuyorum memory hackers ekibi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
benim bir sorunum var hişleyi iş yerindeki bilgisayarda aktıflestrebiliyorum ama evdeki pcde hıleyı aktif hala getiremiyorum siteye yonlendırıyor ama giriş yapıldıu reklam onayı gibi yazılar cıkmıyor

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Adamlar diyorki hile güncelleme yarısında paylaşıldı daha özellikler eklenecek geliştirilcek bu kadar uzatmayın beyler bu hilelerle idare edin edemiyosanız daha iyi hileler bulun adamlar hem siteyemi bakıcak hem hilemi yapıcak bilen varsa hile yapmayı gider kendisi yapar burda laga luga yapmaz
#LÜTFEN KONU KİLİT

Üye
8 HİZMET YILI
ROS DA AİM YOK ŞUAN :)
YADA VARSA NEREDEN AKTİFLEŞTİRCEZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...