Wolftüdeki tek atma zıplama hız vs gibi hilelerden kimsenin keyif aldığını düşünmüyorum. Keyif alan varsa ayrı tabii. Hilede takla yok, karakter yok. Bundan önceki wolftü hilesinde ikisi de vardı. Hile geliştiricilerinden ricam bu ikisinin ve dövme hilesinin üzerinde çalışmaları. Geliştirme önerisi dediğim gibi.
Hileyi kurt uzerine degilde insan uzerine yapiyorlar daha cok hile insan da daha cok ihtiyac var cogunluk insanda kullaniyor zaten herkes icin de yeterli oluyordur sen kurtcusundur o ayri
Stabil değil de, şöyle ki ben Wolftüde oyunun içine etmeyi değil, para yatıran ile benim bi farkım olmasın istiyorum. Bu yüzden tek atma vs gibi hileler değil de dövme takla ve karakter gibi hilelerin getirilmesini istiyorum.
Hileyi kurt uzerine degilde insan uzerine yapiyorlar daha cok hile insan da daha cok ihtiyac var cogunluk insanda kullaniyor zaten herkes icin de yeterli oluyordur sen kurtcusundur o ayri
Stabil değil de, şöyle ki ben Wolftüde oyunun içine etmeyi değil, para yatıran ile benim bi farkım olmasın istiyorum. Bu yüzden tek atma vs gibi hileler değil de dövme takla ve karakter gibi hilelerin getirilmesini istiyorum.
Dövme hilesi diye bir şey yok, boş hayaller kurmayın. Takla ve karakter eklenebilir, fakat wolftü üzerine artık kafa yormak istemiyorum. Oyun artık bitti, geride bırakmanın zamanı geldi. O yüzden hileye özellikler eklemenin bir amacı yok. Oyunu zaten oynayan yok, oynayan olmayınca da hile üzerine çok kafa yormaya gerek yok. İyi forumlar.