Valorant Hilesinin Kapanması Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam sız gunde kac mac atarak ımmoya kastınız

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her hile gibi eğer belli edersen yedirir kankam ondan dikkatli oynamalısın

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile kullanıma kapatılmadan 1 2 gün önce oynadın mı peki çünkü o aralıkta maç atanlar etkilendi genelde ben de dt olduğuna pek inanmak istemiyorum ama günlerden sonra attıgım ilk mactan ban yemem tuhaf o oyunu oynamadıgım aralıkta hile dt mi oldu acaba dedirtti bana
O günlerde bende oynadım ve ban yemedim dt olduğunu bende düşünmüyorum ki öyle bir durum olsaydı ben dahil herkes banı yerdi.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende diaya hesap cıkarıp sattım hile kapanmadan önceki gün ban yok hala dt oldugunu dusunmuyorum

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
O günlerde bende oynadım ve ban yemedim dt olduğunu bende düşünmüyorum ki öyle bir durum olsaydı ben dahil herkes banı yerdi.

Olabilir brom kesin bir şey söylemiyorum dt değildir zaten aylardır götürdü beni immo 3 kastım dediğim gibi umarım dt cıkmaz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet genel olarak düşünmüyoruz zaten abartan kısım banlanıyor büyük ihtimalle legit oyuncular için bir sorun görmedim ben
Post automatically merged:

Olabilir brom kesin bir şey söylemiyorum dt değildir zaten aylardır götürdü beni immo 3 kastım dediğim gibi umarım dt cıkmaz
çıkacağını sanmıyorum çünkü ben her girdiğim kontrollerimi yapıyordum ESEA-FiveM-Skype-FACEIT-FACEIT AntiVirus bunları kaldırıp giriyordum

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir dönem başka bir ücretli valo hilesi kullanmıştım 1 kişiden bile report yesen direkt banlanıyorsun gerçekten detectedlık bi durum olmuyor çoğu zaman

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
evet genel olarak düşünmüyoruz zaten abartan kısım banlanıyor büyük ihtimalle legit oyuncular için bir sorun görmedim ben

çıkacağını sanmıyorum çünkü ben her girdiğim kontrollerimi yapıyordum ESEA-FiveM-Skype-FACEIT-FACEIT AntiVirus bunları kaldırıp giriyordum
fivem ne alaka hocam fivem var bendede bi sıkıntımı yaratıyort?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bir dönem başka bir ücretli valo hilesi kullanmıştım 1 kişiden bile report yesen direkt banlanıyorsun gerçekten detectedlık bi durum olmuyor çoğu zaman
hayır 1 kişiden olmuyor oyun genellerinde valorantta belli oyunları kaybetmek gerekiyor ve bunları tespit edebilmek önemli olan kaybetmen için oynattığı bazı maçlar var bu lolde de aynı şekilde taşınmayacak maçlar oluyor bunu hepimiz biliyoruz

fivem ne alaka hocam fivem var bendede bi sıkıntımı yaratıyort?
önlem amaçlı kaldırıyorum onda da ufak da olsa bi antivirus sistemi olduğu için kaldırmasan ne olur bilmiyorum ben her zaman silerek oynadım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Legit tavsiyesi alabilirmiyim hocam tecrübelerinize dayanarak
adamları görüyorsun diye hepsini vuracaksın diye bir şey yok yani bunu bilsen yeterli aslında bu bilgiyi doğru kullanmak önemli sorduğun sorunun ucu çok açık uzattıkça uzatılır ve çok da tecrübe isteyen bi konu banlana banlana öğrenmiştim bende (csde) :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adamları görüyorsun diye hepsini vuracaksın diye bir şey yok yani bunu bilsen yeterli aslında bu bilgiyi doğru kullanmak önemli sorduğun sorunun ucu çok açık uzattıkça uzatılır ve çok da tecrübe isteyen bi konu banlana banlana öğrenmiştim bende (csde) :D
Sende haklısın. Her gördüğümüzü vurursak bir anlamı kalmıyor :)

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikler Merhaba uzun süredir buradayım ve 2 aya yakındır Valorant Dword'u kullanıyorum kendi başıma İmmortal 3 500RR'a kadar kastım
ve Valorant hilesinin kapanması hakkında yetkililere söylemek istediklerim var umarım bu konu dikkate alınır. Valorant hilesinde sitede kapanana kadar hiç bir sorun yoktu
her gün oynuyordum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım "ban yedim" diyen arkadaşlar için de söylemek isterim ki hileyi oyun boyunca minik bir yerde bile belli etseniz banlanırsınız
ben hiç bir oyunumda bellli etmedim immortal eloda 42 vurduğum maçta bile kimse bana hile demedi yetkililere diyeceğim o ki hilenin hala undetected olduğunu belirtmek isterim
detected olan bir durum yok bir an önce Dword'u tekrar aramızda görmek istiyoruz forum kullanıcıları olarak, illa ki test etmeniz gereken durumlar vardır ama bunun da etkilediğini düşünüyorum sizi
hile bana göre kesinlikle undetected forumdan bir kaç arkadaşla da görüştüm kimsede şikayet yoktu. Aşağıda da kariyerimin kanıtını sunayım sizlere umarım dikkate alınır dediğim gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 74595
iyi kasmissin hll olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...