Üye
pardon bişey soracağım hıle güncellendımı pubg da hileyi açsam ban yermıyım acil bilgi ???
kardeşim aynı durum benim başımda da var eski sürümü kullanıyordumbundan 2 hafta önce girdim gameloop güncelledim devam ettim hileye güncellediğimde ban yemistim çünkü sonra eski sürümü yükledim halletiim... Şuandada zorunlu güncelle diyor Gameloop güncellicem hilede güncellenmediyse 3 maçta ban yerim kesin bilgi lazım ?
kardeşim aynı durum benim başımda da var. Önceden gameloop eski ui kullanıyordum fakat artık güncelleme kısmında iptal yazısı gelmiyor yani mecbur güncelleme yaparak oyuna giriş yapabiliyoruz. Fakat güncellemeyle girersen memory hackers yani Dword VİP hilesi 3 ay ban atıyor.bundan 2 hafta önce girdim gameloop güncelledim devam ettim hileye güncellediğimde ban yemistim çünkü sonra eski sürümü yükledim halletiim... Şuandada zorunlu güncelle diyor Gameloop güncellicem hilede güncellenmediyse 3 maçta ban yerim kesin bilgi lazım ?
kardeşim ben yetkililere sordum onlarda birşey bilmiyorlar yani şuan için hile fix gözüküyo malesef.bende diyorumki memory de güncellediyse problem olmaz onu öğrenmeye çalışıyorum