hile hakkında güncelleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar coder ları zorlıyacak kelimeler yazmayın yok güncelleme geldi hile çalışmıyor yok hile aktif değil yok güncelleniyor simgesi çıkmadı.adamlar ücretsiz hizmet sunuyor size baskı kurarak nereye varıcaksınız hile çıkınca zaten paylaşılıyor böyle yapıcaksanız hiç yazmayın ya adamlarda insan. istediği saat paylaşırlar sabırlı olun azicik.gidin film izleyin yada girin zombi modu oynadın. insaf azicik ya forumda deli gibi konu açıp elinize bişi geçmez forumu takipte kalın yeter

Üye
7 HİZMET YILI
Abi Zaten anlamıyorm kendi başına bişi yapamıyorsun anladık bari sana yardımcı olmak için ugraşan insanları dara zora nie sokuyorsun veya niye boş yere darlatıyorsun mesela ben açtım film izliyorum ara sıra bakıyorm foruma bişi varmı bi haber varmı diye ne kadar zor bir şey bunu yapmak

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adam doğru konuşuyor şahsen ben olsaydım bu hileyi kodlayan sırf böyleleri için güncellemezdim yada günceller ücretli bir şekilde satardım cünkü başka hiç bir free hilede aimbot yok sadece esp var böyle bir hizmetide boş sorularınızla elinizden avcunuzdan etmeyin :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sonunda Bunun Farkına Varebilecek Potansiyele Sahip Oldunuz :) Çok Doğru Anlatmışsın Kardeşim.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rahat olun biraz girin başka oyun oynayın hayat Pubg gibi zor zaten yapın abi bi nargile cay misss :D

Üye
7 HİZMET YILI
Abi Zaten anlamıyorm kendi başına bişi yapamıyorsun anladık bari sana yardımcı olmak için ugraşan insanları dara zora nie sokuyorsun veya niye boş yere darlatıyorsun mesela ben açtım film izliyorum ara sıra bakıyorm foruma bişi varmı bi haber varmı diye ne kadar zor bir şey bunu yapmak
aynne öyle forumda off topice gir konuları incele goy goy yap mis :D sanki hayat pubgden ibaret :D

Üye
7 HİZMET YILI
Sonunda Bunun Farkına Varebilecek Potansiyele Sahip Oldunuz :) Çok Doğru Anlatmışsın Kardeşim.
anlamıyorlar en sonunda konu açıp bilgilendirim istedim saçma saçma konuşuyorlar ben coder olsam bekletirim yani bu kadar heycana gerek yok ya kolay bişi olsa herkes yazardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...