20 May 2020 #1 elmorad22 E Onaylı Üye Katılım 14 Ara 2018 Mesajlar 73 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 32 7 HİZMET YILI Merhabalar arkadaşlar hileyi yüklemeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum varsa çözümünü bilen alırım Ekli dosyalar Ekran Görüntüsü (16).png 5.6 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar arkadaşlar hileyi yüklemeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum varsa çözümünü bilen alırım
Çözüm E E Ephonecer 20 May 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
20 May 2020 #2 Ephonecer E Seçkin Üye Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 581 Çözümler 12 Tepki puanı 73 Ödüller 6 8 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
20 May 2020 Konuyu başlatan #3 elmorad22 E Onaylı Üye Katılım 14 Ara 2018 Mesajlar 73 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 32 7 HİZMET YILI Duyurular derken hangi duyuruları kast ediyorsan hocam anlamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
20 May 2020 #4 kemo1can K Seçkin Üye Katılım 13 May 2020 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI Virus programı falan kapalı mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
20 May 2020 #5 nerissaa N enough Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2018 Mesajlar 68 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/Buradaki konudan bakabilirsin. En üstteki çözüm senin aldığın hata için yapılmış çözüm Oyla 0 Olumsuz oyla
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/Buradaki konudan bakabilirsin. En üstteki çözüm senin aldığın hata için yapılmış çözüm
20 May 2020 #6 miracdemirel M Süper Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 750 Çözümler 4 Tepki puanı 39 Ödüller 5 Yaş 19 6 HİZMET YILI forumda hile sorunları var dostum ordan bakabilirsn. Oyla 0 Olumsuz oyla
20 May 2020 #7 levigenesis but most importantly he hacc Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 1,064 Çözümler 10 Tepki puanı 72 Ödüller 8 7 HİZMET YILI windows defender kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
20 May 2020 #8 keremcan56 K Seçkin Üye Katılım 20 May 2020 Mesajlar 302 Çözümler 12 Tepki puanı 15 Ödüller 3 Yaş 30 6 HİZMET YILI forumlarda hile ile ilgili tüm soruların cevabı var bakabilirsin bide hileyi indirdinde virüs programlarını kapatmalısın iyi şanslar dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
forumlarda hile ile ilgili tüm soruların cevabı var bakabilirsin bide hileyi indirdinde virüs programlarını kapatmalısın iyi şanslar dostum