knk bende sekmemeyi belli etmeden kullanıyodum ama yedim xdbelli etmediğin sürece rahat kullanırsın
genelde reportla ban yemiyosun ya mobile ve mobile lite dabi adam var yabancı hintli herhalde hiç hareket etmeden yerinde duruyosun adam senin olduğun yere bomba atıyor tarıyor ses vermediğin halde adam kaç yıldır hiç ban yemiyor reportlandığı halde
pubg lite nasıl knk pekigenelde reportla ban yemiyosun ya mobile ve mobile lite da
onuda öğrenicem yakında ;Dpubg lite nasıl knk peki![]()
knk orda reportların pek önemi yok bence ya videonu cekip gönderiyorlardır bende yakında ögrenecem xdonuda öğrenicem yakında ;D
herkes farklı telden çalıyor ama csgo mantığıdır ya fazla belli etme yemezsinknk orda reportların pek önemi yok bence ya videonu cekip gönderiyorlardır bende yakında ögrenecem xd
onunla alakası yok knk sonucta hile acıyon elinde sonunda yersinherkes farklı telden çalıyor ama csgo mantığıdır ya fazla belli etme yemezsin![]()
ben yedım kardesım ama 5 6 ay olmuşturBeyler pubg mobile hilesinde sadece wallhack kullanıp ban yiyen oldu mu?
iste dedigim gibi grall hile acıyon sonucda elinde sonunda yersin 1 güün 2 gün 1 ay 6 ay 1 yıl ama elinde sonunda yersinben yedım kardesım ama 5 6 ay olmuştur