Hile için geldim muhabbet sardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
31 Eki 2017 Tarihinde kayıt oldum. Pubg lite hilesi için geldim. Ama sıcak bir ortamla karşılaştım. Üyelik sistemi için yorum yapıyordum boş yorumlar yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı şimdiden herkese teşekkürler :)

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
boş yorumlar yapmak mantıksız yardım edebileceğin bi konu var ise yorum yapabilirsin sağlıklı üyelik sistemi kasmak daha mantıklı öbür türlü ya ban yiyorsun spamdan yada mesajların siliniyor hoşgeldin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
boş yorumlar yapmak mantıksız yardım edebileceğin bi konu var ise yorum yapabilirsin sağlıklı üyelik sistemi kasmak daha mantıklı öbür türlü ya ban yiyorsun spamdan yada mesajların siliniyor hoşgeldin
Evet bunu anladım spam yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı teşekkür ederim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin forumda kalıcı olman dileğiyle

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hoşgeldin evet muhabbeti güzel bir site ama yinede boş yorum atma arkadaşımızın da belirrtiği gibi ban yiyebilirsin iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum genelde boş yorum yapanlar banlanıyor o yüzde bu hoş ortamımıza hoş geldin diyeli bide insanlar yardımcı ol fikir ver ozaman gözü kaptıp açtığın anda bi bakıyosun olmuşsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dostum Bende 2017 De Katıldım Hile İçin Ozamandır Hiç Mesaj Atmıyordum Ama Simdi Hile İçin Yazayım Dedim Ne Yalan Söyleyeyim Benide Sardı :brainfree: :brainfree: :brainfree:

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hoşgeldin iyi forumlar. Umarım güzel vakit geçirirsin buralarda. Sormak istediğin soru olduğu zaman forumdaki kişiler her zaman sana yardımcı olmaya çalışır. Elinde sonunda sorunun çözülür.
Zaten spam vs atsaydın ban yerdin,mesajların silinirdi gerek yok yani böyle şeylere. İnsanlara yardımcı ol. Gözünü açıp kapatasıya kadar bir bakmışsın 300 yorum. Belkide daha fazla.

İyi Forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin iyi forumlar. Umarım güzel vakit geçirirsin buralarda. Sormak istediğin soru olduğu zaman forumdaki kişiler her zaman sana yardımcı olmaya çalışır. Elinde sonunda sorunun çözülür.
Zaten spam vs atsaydın ban yerdin,mesajların silinirdi gerek yok yani böyle şeylere. İnsanlara yardımcı ol. Gözünü açıp kapatasıya kadar bir bakmışsın 300 yorum. Belkide daha fazla.

İyi Forumlar :)
Haklısınız bilgisayar konusunda bir soru sordum anında cevap aldım teşekkürler herkese.
Post automatically merged:

Hoşgeldin forumda kalıcı olman dileğiyle
Sadece forum nasıl kullanılır onu bilmiyordum konuyu yanlış yere açmıştım uyarı geldi ve artık ona göre hareket ederim. Hatasız kul olmaz :)

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kalıcı olmak önemli kanka

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hoşgeldin kardeşim iyi ve güzel vakit geçirmen dileğiyle.. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hoş geldin dostum ben de senin gibiydim yeni yeni aktif oluyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
If you follow all the rules and regulations of this site you can send 300 messages in one week then you will become a permanent member of this site

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
işte böyle sıcakkanlı bir aileyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...