Onaylı Üye
Evet bunu anladım spam yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı teşekkür ederim.boş yorumlar yapmak mantıksız yardım edebileceğin bi konu var ise yorum yapabilirsin sağlıklı üyelik sistemi kasmak daha mantıklı öbür türlü ya ban yiyorsun spamdan yada mesajların siliniyor hoşgeldin
Teşekkür ederim.Hoşgeldin forumda kalıcı olman dileğiyle
Haklısınız bilgisayar konusunda bir soru sordum anında cevap aldım teşekkürler herkese.Hoşgeldin iyi forumlar. Umarım güzel vakit geçirirsin buralarda. Sormak istediğin soru olduğu zaman forumdaki kişiler her zaman sana yardımcı olmaya çalışır. Elinde sonunda sorunun çözülür.
Zaten spam vs atsaydın ban yerdin,mesajların silinirdi gerek yok yani böyle şeylere. İnsanlara yardımcı ol. Gözünü açıp kapatasıya kadar bir bakmışsın 300 yorum. Belkide daha fazla.
İyi Forumlar
Sadece forum nasıl kullanılır onu bilmiyordum konuyu yanlış yere açmıştım uyarı geldi ve artık ona göre hareket ederim. Hatasız kul olmazHoşgeldin forumda kalıcı olman dileğiyle
boş yorumlar yapmak mantıksız yardım edebileceğin bi konu var ise yorum yapabilirsin sağlıklı üyelik sistemi kasmak daha mantıklı öbür türlü ya ban yiyorsun spamdan yada mesajların siliniyor hoşgeldin
Kalıcı olmak önemli kanka
imzada gördüm de konudan alakasız ama sanki knight online mı oynuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?