Hile ile alakalı yediğim ban sebebim ve sizden istediğim tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba pubg mobile de sitemiz de hali hazırda bulunan program ile yan char hesabım'dan programı kullanıyordum ancak program da sadece esp kullanmama hatta çoğu zaman adamları gördüğüm halde onlara yönlenmem hatta o bölgeden uzaklaşmam da dahil olmak üzere kullanıyordum. Çoğu zaman bana ateş edilmediği yada ateş sesi yönünü görmediğim sürece yönelmiyordum ancak buna rağmen 3 aylık ban yedim velhasıl bana özgü bir iki kaynaktan yediğim ban sebebini öğrenme şansım oldu. Bana atılan ban da ki sebebler Esp,Aim,Speed Hack,Sekmeme şimdi diceksiniz ki hani esp açmıştın evet sadece esp açık ancak bana bunların hespinden ban attığı gözüküyor program da açık olmasa dahi bu bölümler den ban yemiş durumdayım. İşin ilginç yanı bizim program da sanırım speed hack yok nasıl onun üzerinden ban attılar ona ben de şaşkınım bir de sekmeme hilesi yok du sanırım.

Ancak karşımdakinin bariz hile olduğunu belli ve bu genel de arap arkadaşlar oluyor onları öldükten sonra izlediğim de çok belli etmek ile beraber aim olsun sekmeme olsun hepsi çok net bir şekilde açık belli ve adamların nerden baksanız ortalama 300 ve üstü maçları var yani bunlara yapılan bir report yağmuru olduğu halde bu kadar maç oynamaları ortalama killeri 10 ve üzeri olması bana bağzı programların anti-ban olup olmadığını sormama sebep oluyor ister istemez tabi ki düşüncem yanlış da olabilir ama bu konuyu bir iki gözlem de değil yaklaşık 50-60 gözlem den sonra yazma ihitiyacı duydum.

Sorum ise şu bu arkadaşların kullandığı hile tam olarak ne olabilir (paralı oldukların da hem fikirim) ve bu programları nerde bulabiliriz özel olarak gönderme şansınız var mı? çünkü ben bu araplar dan bıktım artık kabak tadı vermeye başlıyor. Orjinal hesabım as ancak düşmem yakındır son oynadığım 10 maç da sadece 2 win alabildim oda şans eseri denebilir çünkü oyunda hile denk gelmemiş di.

Bazı araştırmalar yaptım internette yayılan programlar da. Araştırdığım programlar da istediğn bölgeye Red Zone atmak dahil bile vardı şok oldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tavsiyeniz lütfen bana özel mesaj yolu ile olsun durduk yere forum dan ban yemek istemiyorum :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ellerinize sağlık bilginiz için çok teşekkürler bulursanız bizide bilgilendirin lütfen

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende sadece esp açık kullanıyorum hiç ban yemedim ama dediğin gibi arapların çoğu hile ve bazıları duvar arkasından bile öldürüyor hilesiz oynayan kalmadı sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İste bu yüzden bu oyundan soğudum algortitmasi cok sacma

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bulursan bizide bilgilendir kardeşim hep bu araplar oyunu bozdu

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
paralı hileler evet baypas dakullanıyorlar bunlar arabların hılesi sende çok belli etmişşsindir yada videonu almışlardır

Üye
6 HİZMET YILI
Gördüğüm en mantıklı mesaj. Şuan burada bulanan hile bir iki gün içerisin de ban yemenize sebep oluyor zaten %100 safe olmadığını söylüyorlar. Senin sorunun cevabı ise Smartgaga kullanan çok fazla insan var ve bir hile biliyorum smartgaga çalışıyor fakat smartgaganın mouse ve yön tuşlarını ayarlamak oldukça zor nasıl ayarladıklarını bilmiyorum fakat smartgaga da Battle eye olmadığı için uzun süre ban yemiyorsunuz bundan eminim. Ve yine hile kullanıp AS vs olan oyuncuların ban yememesinin diğer bir sebebi ise ücretli hileler kullanıyor olmaları internette mevcut fakat 300tl gibi bir para istiyorlar. Kimisi paralı hile kullanıyor kimisi Smartgaga kullanıyor. Pubg Mobil de hilesiz oynamak maalesef mümkün değil.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
paralı olan hilelerin ban yeme riski yok sanırım aleleln açık yapıyolar raportluyoz tık yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
paralı hileler evet baypas dakullanıyorlar bunlar arabların hılesi sende çok belli etmişşsindir yada videonu almışlardır
Hayır hiç belli etmedim hatta hesap açıldığı zaman sana son 10 maçımın resmini atabilirim çok gülersin bana. Sen hile kullandığına eminmisin diye, Çünkü hiç win alamadım hatta bağzı maçlar da killerim 1 geçmiyor en rekor sayı 5-6'dır kendi orjinal hesabım da dahi 10-12 alıyorum. Birde puan sistemim açık yani şaibe puanım şu ana kadar o puan da 100 geçtiğimi hatırlamam bilmem

Üye
6 HİZMET YILI

Pubg Mobil gibi bir oyunda kimse kimsenin videosunu almaz kim uğraşır öyle bir şey ile mümkün değil. Zaten report sistemi olan bir oyunda video almak ahmaklık olur zira gerek yok..

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu oyunda hilesiz maç bulmak zor wallhack neyse de magic bullet veya auto hs hilelerine karşı hiçbişey yapamıyosun
Post automatically merged:

araplar da para bol full skinli vip hileyle giriyorlar zaten sıralamaya bak 30kd 40kd

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu oyunda hilesiz maç bulmak zor wallhack neyse de magic bullet veya auto hs hilelerine karşı hiçbişey yapamıyosun
Post automatically merged:

araplar da para bol full skinli vip hileyle giriyorlar zaten sıralamaya bak 30kd 40kd
Dolar birimin den gidiyorlar yabancı siteler de sallıyorum aylık 50 dolar sana 330 tl denk gelirken onlar için bizim 50 tl ile aynı durum da belki de daha az ülkeye göre de değişir. Arada ki büyük fark bu. O yüzden bu siteyi seviyorum neredeyse alt kesimler için ulaşılamaz olan programlara bizim ulaşmamızı sağlıyor ancak gel gör ki yine de oyun da hep biz gidiyoruz gümbürtüye :)

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
memoryhackers da olmasa araplar bizi 5 dakika oynatmayacaklar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bro if you find MH's ESP hack dangerous then you can go for Sinki Cheats
They are officials and one trype of Anti-Banned. A wholesome of number of my friends are using Sinki Anti Ban without eating any Ban.
I also wanted a HAck (ESP) which not gonna ban my account and Finally I'm here @MemoryHacker
which is Totally free! I'm at Ace now with MH
I have some money problems neither I would buy Sinki's Monthly Packages
Thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...