Onaylı Üye
hile ile ilgili yardım edebilecek biri var mı arkadaşlar.
Pubg için başlık açmış kardeşim muhtemelem onun içinNe gibi bir yardım istediğinizi belirtin körü körüne konu açmayın
nasıl 300 yorum 50 yorumdan sonra onaylı üye olunuyor ve hileyi indirebiliyor300 yoruma sahip olman lazım spam yapmadan hileyi kullanmak için
Her hile ayrı rütbe gerekir. PUBG için 300 yorum.nasıl 300 yorum 50 yorumdan sonra onaylı üye olunuyor ve hileyi indirebiliyor
Pubg için 300 yorum yani seçkin üye olması lazim. Senin dediğin onaylı üye lol için geçerlinasıl 300 yorum 50 yorumdan sonra onaylı üye olunuyor ve hileyi indirebiliyor
Pubg lite hilesini kullanabilmek için konulara toplam 300 mesaj atmanız gerekiyor bu sayede Seçkin Üye rütbesine ulaşıyorsunuz.indirmek kurmak istiyorum ama bir türlü anlayamadım
dc varsa yardım edebilirmisiniz diyecektim.
hangi hileyi kullanmak istiyorsunindirmek kurmak istiyorum ama bir türlü anlayamadım
dc varsa yardım edebilirmisiniz diyecektim.
DC ile ilgili durum yok ortada. PUBG hilesini indirmen gerekiyorsa ilk olarak konulara 300 yorum atman gerekir, ki yorumlar düzgün ve konu ile alakalı olmalıdır, silinir yoksa.bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan biri
dc link atabilir mi
yardım edebilecek biri
dostum sen ne zaman onaylı üye oldun bu gün mü veya ne zaman içinde onaylı üye olabiliyorsun 50 yorum yapar yapmaz veriyorlar mı?300 yorum atman gerekıyo seckin üye olman lazım
hangi hileyi kullanmak istiyorsun
ben dunmu eveli gunmu ne oldum. 50 yorum sadece lol ıcın. pubg ıcınde 300 yorum olman lazımdostum sen ne zaman onaylı üye oldun bu gün mü veya ne zaman içinde onaylı üye olabiliyorsun 50 yorum yapar yapmaz veriyorlar mı?
youtube memory hackers pubg lite kurulum yaz büyük ihtimalle memory hacker üyeleri kurulumunu anlatmıştır oradan bulabilirsinpubg lite hilesi.