[Hile İsteği] Pubg Mobil Tencent Emulatör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bazı sitelerde Çince versiyonu kurarak hacki çalıştırabilirsiniz diyorlar. Fakat tencentin ingilizce yani kullanmakta olduğumuz sürümü için sadece ESP odaklı bir cheat yazılması zor olmasa gerek. Bu konuya Memoryhackers takımı el atarsa eminim şu an tutulan CS GO hilesi kadar etkili olabilir. Ancak şu da bir gerçek ki tencent youtube'da dahi birçok platformda yayınlanan mobil için hacklere uyarı atıyor. Geçen gün ismi lazım olmayan bir youtube kanalı ESP paylaştı Çince versiyonuyla ilgili ve çatır çatır çalışıyordu, fakat 3-4 gün sonra kendisi bir açıklama videosu çekip youtube tarafından uyarı aldığını söyledi. Acaba diyorum Memoryhackers'da bu konuda çekinip o yüzden mi bir yazılım öne süremiyor? Yoksa başaramayacağınız şey yoktur hiç şüphesiz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@LmaR kardeş etrafta var diyosun link istiyoruz malesef oluyor varsa at bizde bilelim ? Forumlarda genelde bişeyler paylaşılır diye biliyorum ? Etrafta varsa at bilelim ? Atmıyorsun demekki yok yorum kasıyorsun !

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum ESP Var fakat dedıgın gibi viruslü ama çok etkilemiyor %100 cpu olayıda yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Untitled.png

Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS)
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@jhongthar2 Tam olarak linki atarmısın bide virüs oranı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...