[PROJE] Mobil Oyunlarda Kaç FPS Alacağınızı Tahmin Eden Uygulama (Geri Bildirim İsteği)

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Herkese iyi akşamlar dostlar! Tek başıma bir proje geliştirdim, uzun zamandır mobil dünyasında eksik olan türden. Uygulama; cihazın işlemci mimarisini, GPU gücünü ve RAM kapasitesini analiz ederek oyun bazında kaç FPS alacağınızı ve ona uygun grafik önerisi sunuyor. Bir nevi bilgisayardaki "Can You Run It?" sisteminin telefon versiyonu gibi düşünebilirsiniz.

Yalnızca işlemcinizi seçmeniz yeterli çünkü program RAM miktarını, cihaz ismini ve Android sürümünü otomatik tespit ediyor. İşlemcisini bilmeyen ve bulmakta zorlanan kullanıcılar için yönlendirici buton ve rehber bulunmakta.

Ayrıca karşılaştırma amaçlı başka cihazların da oyunlardaki tahmini FPS değerlerini hesaplıyor. Bir oyun seçtikten sonra "Başka telefonlarla kıyasla" butonuna bastığınızda sizin cihazınızla rakip cihazın FPS değerlerini ve farkını söylüyor. Yeni telefon almak isteyen ve oyunlardaki performansını merak edenler için pratik olacağını düşündüğüm için ekledim.

Sizden ricam, uygulamayı test edip aldığınız sonuçları, olumlu- olumsuz yönlerini ve genel fikrinizi belirtir misiniz?
Not: Başlangıç için APKPure daha rahat ilerliyor diye buraya yükledim, ilgi görürse ilerde Play Store'a yükleyebilirim.

VirusTotal Notu: Arkadaşlar 2 adet anti virüs yazılımı 'False Positive' uyarısı veriyor. Uygulama henüz yeni olduğu ve imzası (signature) global antivirüs veritabanlarında tanınmış statüsünde olmadığı için bu tarz uyarılar çıkabiliyor fakat uygulama güvenlik açısından tertemizdir.
VirusTotal sonucu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ppOyqKa.jpeg

ibGdY7g.jpeg

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
güzel proje başarılar

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Uygulamayı kendi cihazında test eden arkadaşlar, cihaz modellerini paylaşabilir mi? En çok kullanılan modelleri belirlemek açısından önemli, konu günceldir.