Beyler Hile İstek Yasakmı Bilmiyom Ama Şu Black Squada Bi El Atsanız Hanii Hee 
@LeftSpace @nader11ndeu
@LeftSpace @nader11ndeu
Son düzenleme:
Parayla Dizdim Demek İstedin Galiba Farkında Degil Ama Oyun İyice P2W Kayıyor... Ve 20 Fps Le Adam Vurabilirsen Helal Olsun Üstüne Yetmezmiş Gibi Hilecilerde Gelimci Sen Napcan Mal Mal Bakcamı BroDostum oyunda rahat kasılıyorsun eğer adam öldüremiyosan yeteneksizsin çok kolay oyun envanteri 1 ayda dizdim
Bak çocuk ben hayatımda hiç bir oyuna para vermedim vermeyeceğimde ne alaka parayla dizdin diyon olum her gün gir hediye kazan envanter diz bu kadar aptal saptal bir oyuna hile yapılması gereksiz olurParayla Dizdim Demek İstedin Galiba Farkında Degil Ama Oyun İyice P2W Kayıyor... Ve 20 Fps Le Adam Vurabilirsen Helal Olsun Üstüne Yetmezmiş Gibi Hilecilerde Gelimci Sen Napcan Mal Mal Bakcamı Bro?
Çoçuk Mocuk Hayırdır ? Yeni Çıkan Bıçak Silahları Para Basmada Alda Görüyüm mq...Bak çocuk ben hayatımda hiç bir oyuna para vermedim vermeyeceğimde ne alaka parayla dizdin diyon olum her gün gir hediye kazan envanter diz bu kadar aptal saptal bir oyuna hile yapılması gereksiz olur
Argo Kelime Küfür Tartışma Yasaktır.Çoçuk Mocuk Hayırdır ? Yeni Çıkan Bıçak Silahları Para Basmada Alda Görüyüm mq...