Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olan bir sistemin açığını bularak oraya giriş yapiyorsun Kolay değil burada tecrübeli arkadaşlar cevap verirse daha güzel olur ama C++ ile yapıldığını biliyorum tabi Python vb. diğer diller ilede yaparsın fakat genelde C++ ile yapıyorlar.
Hangi oyun için ne kadar bilgin var neler yapabilirsin bunu yazman lazım ki destek verecek bilsin senin bilgini yarım yamalak konularla bir şey elde edemezsin
Artık C#'dan Bile Adam Akıllı Hile Yapılmıyor Anti Cheat Artık Eskisi Kadar Zayıf Değil Bir Çok Hile Artık Kernel Based Hale Geldi Yapıcağın Oyunu İyi Bilmen Gerekiyor Neyi Nasıl Yapıldığını Çözmen Lazım Bazen Uzaktan Baktığında Bu Oyuna Hile Yapmak Zor Değil Gibi Gelsede Cidden En Basit Oyunda Bile Yapmak İşkence Haline Gelebiliyor
Örnek Vericek Olursam RigorZ Diyebilrim Adamlar Oyunu Korumamış Yani Memory Açıkta Durmasına Rağmen Anti Cheat Yüzünden Yapamıyorum Debugger/Cheat Engine Ne Varsa Denedim Fakat Banamısın Demiyor Mecbur Böyle Oyunda Bile Kernel Based Cheat Yazmak Gerekiyor İşin Anlyacağın Tek Kısmı C# Simple Cheat C++ Geçmeni Tavsiye Ederim