Hile Kodlama Hakkında Yardımcı Olabilecek Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Zaten bu kolay bisey olsa millet kendi icin hergun yeni hile kodlardi. Oyunlarin bi anlami kalmazdi. Bence kolay bisey deyil.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Olan bir sistemin açığını bularak oraya giriş yapiyorsun :D Kolay değil burada tecrübeli arkadaşlar cevap verirse daha güzel olur ama C++ ile yapıldığını biliyorum tabi Python vb. diğer diller ilede yaparsın fakat genelde C++ ile yapıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kolay bir iş değil zamanını ayırman lazım azimli olman lazım çok çalışmak lazım kolay birşey olsaydı herkes yapardı kodlama zordur

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bunun için en az B sınıfı script bilmen gerek dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Biraz daha detaylandırırsan sana yardımcı olabilirim PM üzerinden detaylandırma yapar mısın ?

Zor bir şey değil zor diye bir şey yoktur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zor knkm bende öğrenmek istiyorumda yardım eden yok :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bur da birisinin yardım etmesi ile olacak iş değil detaylı araştırma yapıp gerekli olan yazılım dili ve ya dillerini öğrenmen gerek li !

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hangi oyun için ne kadar bilgin var neler yapabilirsin bunu yazman lazım ki destek verecek bilsin senin bilgini yarım yamalak konularla bir şey elde edemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
C , C++ ve Assembly'i öğren. Daha sonra bir AC nasıl bypass edilir onu mantığını kavramaya çalış daha sonra yavaş yavaş girersin bu işe.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bugün öğrenebileğimiz bişey değil tabiki arkadaş bi yol gösterilmesini istemiş bilgili abilerimiz ilgilinecektir :d

Üye
5 HİZMET YILI
kanka kodlama zaten zor hile kodlama daha zor ama sana yardım edebilecek birisi çikabılır

ᴋᴇɪꜱᴀɴ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
öğrenmek zor en başda ingilizce bilmen gerek

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bunun için en az B sınıfı script kodlaman gerek veya biraz para verip kodalama ögrenmen gerekir

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Artık C#'dan Bile Adam Akıllı Hile Yapılmıyor Anti Cheat Artık Eskisi Kadar Zayıf Değil Bir Çok Hile Artık Kernel Based Hale Geldi Yapıcağın Oyunu İyi Bilmen Gerekiyor Neyi Nasıl Yapıldığını Çözmen Lazım Bazen Uzaktan Baktığında Bu Oyuna Hile Yapmak Zor Değil Gibi Gelsede Cidden En Basit Oyunda Bile Yapmak İşkence Haline Gelebiliyor
Örnek Vericek Olursam RigorZ Diyebilrim Adamlar Oyunu Korumamış Yani Memory Açıkta Durmasına Rağmen Anti Cheat Yüzünden Yapamıyorum Debugger/Cheat Engine Ne Varsa Denedim Fakat Banamısın Demiyor Mecbur Böyle Oyunda Bile Kernel Based Cheat Yazmak Gerekiyor İşin Anlyacağın Tek Kısmı C# Simple Cheat C++ Geçmeni Tavsiye Ederim

Live Or Die
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
c# öğreniyorum bitince bende hile kodlayabilecemi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...