Üye
hocam cheat engine virüslü mü her antivirüsde virüs olarak görünüyor araştırsamda güvenemedim1)c++ ile yazılan oyuna c# ile hile yazabilirmiyim | Tabikide yazabilirsin, hileyi oyunun diline göre kodlamıyorsun.
2)Hileyi yazacağım adresi nasıl bulabilirim | Cheat engine reclass gibi memory programları kullanabilirsin, dumper kullanabilirsin.
3)Yapacağım hileler için fazla bir donanım gerekir mi | Hayır, bunun için efsane bir bilgisayara ihtiyacın yok.
4)Küçük çapta hileler için bu hile dünyasına çok hakim olmama gerekir mi | Evet, cs 1.6 gibi oyunlardada olsa valorant gibi oyunlardada olsa esp'yi aynı yöntem ile çizdiriyorsun, bunun için hile dünyasına ve hileyi kodladığın dile hakim olman gerekir, sana önerim C dillerinin hepsi özelliklede C++
Hayır tabikide, bunu şu şekilde sana örneklendireyim. C++'da bir console application projesi oluştur ve kod ile bir url'ye yönlendir, içinde virüs olmasa bile sen windwosu manipüle ettiğin için bunu virus totalde taratırsan trojan olarak çıkacaktır. Cheat enginede reclass gibi bir hafıza programı, bu yüzden trojan gibi abuk subuk virüsler çıkıyor.hocam cheat engine virüslü mü her antivirüsde virüs olarak görünüyor araştırsamda güvenemedim
çok sağolun hocam şu ana kadar en çok bilgiyi neredeyse sizden aldım konuyu sadece siz cevaplamışsınızHayır tabikide, bunu şu şekilde sana örneklendireyim. C++'da bir console application projesi oluştur ve kod ile bir url'ye yönlendir, içinde virüs olmasa bile sen windwosu manipüle ettiğin için bunu virus totalde taratırsan trojan olarak çıkacaktır. Cheat enginede reclass gibi bir hafıza programı, bu yüzden trojan gibi abuk subuk virüsler çıkıyor.
Sorun değil, soruların olursa yazabilirsin cevaplarım.çok sağolun hocam şu ana kadar en çok bilgiyi neredeyse sizden aldım konuyu sadece siz cevaplamışsınız
o soruya kolay fixlenip fixlenmeyeceği hakkında küçük bir soru daha ekledim sanırım görmemişsiniz son zamanlarda baya aklıma takıldığı için sordumıamgosh cevaplamıs yazmama gerek kalmadı
tabikide fixleyebilirler, hilenin fixlenmesi için hilene bakmalarına gerek yok. Hileni yazarken hangi yolu tercih ettiğin önemli, ayrıca c++ ile yazılan oyuna c# ile veya c++ ile kodlaman birşeyi farkettirmez. İstediğin dille kodlayabilirsin, buna takılmana gerek yokc++ ile yazılan oyuna diyelim c# ile hile yazdım c++ kadar etkili çalışabilir mi birde kolay fixlenmesinden korkuyorum c# ile hileyi yapıp hiç kimseye vermesem sadece kendim kullansam hileyi fixleyebilirler mi
cs 1.6 da hilelerin genelde dll olmasının sebibinin bununla alakası varmıdır o zamantabikide fixleyebilirler, hilenin fixlenmesi için hilene bakmalarına gerek yok. Hileni yazarken hangi yolu tercih ettiğin önemli, ayrıca c++ ile yazılan oyuna c# ile veya c++ ile kodlaman birşeyi farkettirmez. İstediğin dille kodlayabilirsin, buna takılmana gerek yok. Örneğin hileyi c++ ile yazdın ama driverın yok, ban yiyeceksin. Ama hileyi hangi dille yazarsan yaz, yanında kernel driver gibi hilenin undetected olmasını sağlayacak eklentiler varsa hilenin undetected süresi artar. Tabikide driverı her oyuna kodlamana gerek yok.
hayır, externalde bir çok hile var. İnsanlar sadece internal daha hızlı çalıştığı için onu tercih ediyor, sonuçta ban sistemi yok kodla geç.cs 1.6 da hilelerin genelde dll olmasının sebibinin bununla alakası varmıdır o zaman
sağ olun hocam çok oldum artık heraldehayır, externalde bir çok hile var. İnsanlar sadece internal daha hızlı çalıştığı için onu tercih ediyor, sonuçta ban sistemi yok kodla geç.
yok yok sorun değil, sorabilirsin istediğin kadar zevkle cevaplarımsağ olun hocam çok oldum artık heralde,
kitapçıklar hiçbir işe yaramıyor, önermiyorum.yt üzerinden veya int para ile kitapçık alabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?