Hile kodlamak için C++ Ögrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile kodlamak için C++ dilini nerden öğrenebilirim

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
c++ temel eğitimden başla daha sonra kütüphane odaklı araştırmalar yapabilirsin örneğin imgui tutorial / cs:go cheat tutorial bir sürü video var internette (Guidedhacking,Cheat The Game , Null,Cyborgelf) bu kanallar video çekiyor youtubede rahatlıkla bulabilirsin

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
İnternetten ben bi çok youtube videosunu baktım güzel vidolar var ama biraz karışık geldi bana bu işler

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ufak bir google aramasıyla ulaşabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam Google da çok güzel ücretsiz öğretici paketler var ufak bir araştırmayla bulabilirsin.

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
youtubede videolar var ben youtube vidoları izleyerek az çok bilgi edindim sizde bakabilirsiniz.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bunun için çok yolun var örnek olarak bir süre öğreticilerle ilerliceksin ama onlar bir yere kadar olucak. sana diyeceğim tek şey bu işin cidden kodlaması zor değil tek zor olan yani tersine çevirmek bunu gerçekten bilen birisine sorarsanda sana aynı cevabı vericektir tabi artık bende yavaş yavaş oyun için asm hook atıp ent çekmeye başlıyorum..

Kısa ve Öz cpp bir yere kadar sizi götürüyor bu süreçde vericeğiniz kararlarda çok önemlidir unutmayın bunun için oyun oynamamanız lazım bence çünkü oyun oynadığınız her dakika giden boş zamanlarınızı düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...