- Yasaklandı
Nasıl ve ne kadar gelişmiş bir hile istediğine bağlı olarak değişir...arkadaşlar cs go da hile kodlamak istiyorum hangi kodlama dillerini öğrenmem gerek sırasıyla konuyla alakası olan yazarsa sevinirim
Şimdi hocam esp derken esp nin de çeşitleri var. CS:GO hile kısmına git benim CoreCheat ı göreceksin. Onun gibi adamın etrafına çizgi çizmek mi yoksa direk kare içine alıyorlar ya onun gibi mi? (Yani Normal Klasik d3d ESP)sadece esp yani izleme
O 2 türlüde de yapılabiliyor duvarın arkasındayken ayrı önündeyken ayrı çizdirtebilirsin. Dışındaki rengi iki türlü de de adamın canının göstergesi haline de getirebilirisn. Biraz daha kriter ver...düşmanı belli edecek örneğin uzaktan kırmızı gözükecek duvar arkası
Ben direk C++ dedim kendini geliştirmek ona kalmış...Dostum bu olayı özetlersek pek anlamazsın.
İyisi bi’ videolarını izle.
büyük harfle yazıcam DİL bilmen lazım DİLarkadaşlar cs go da hile kodlamak istiyorum hangi kodlama dillerini öğrenmem gerek sırasıyla konuyla alakası olan yazarsa sevinirim
copy paste yapıcak kodu bulamazsa nasıl yapıcak ?ctrl + c ve ctrl + v yapmayı biliyosan yaparsn
copy paste yapıcak kodu bulamazsa nasıl yapıcak ?![]()