Hile konularına beğeni şartı getirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhabalar sayın forum üyeleri ve yönetici arkadaşlar!

Ben genelde PUBG için konu ve hile paylaşımı yapıyorum diğer hile konularında sistem nasıl bilmiyorum. Hile konularındaki (indirme bağlantıları) bazı hilelerde üye rütbesi gerekiyor kullanılması için sanırım. Ben ve benim gibi bir karşılık beklemeden tabii ki kullandığımız hile dosyalarını paylaşmayı seviyoruz ve ben bundan mutlu oluyorum.

Önerim; Hile ve Tool vs. paylaşımlarda indirme bağlantısı gizli kalmalıdır. Tamam ziyaretçilere kısıtlı bundan bahsetmiyorum. Konuya gören ve indirmek isteyen kim olursa olsun. Beğeni özelliği şart koşulup indirme bağlantısına erişim sonrasında olmalıdır. Böylelikle konu sahiplerinin tepki puanının artması insana hediye gibi gelir ve bunda herhangi bir sakınca görmüyorum. Umarım olumlu karşılarsınız. Cevaplarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bence çok güzel bi fikir bu ama ne biliyim yani forumdaki o hilelerden haberdar olamayız ki

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel Bir düşünce ama olucağını zannetmem dostum

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu yıllardan beri istenilen bir şey ama olacağını sanmıyorum ama olursa güzel olur :)

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fikir güzel ama uygulamaya geçer mi bilmiyorum ama geçse iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
guzel bir fikir abla haklısın böylelikle insanlar spam yapmazlar bu da iyi bir şey tabikide süper üye ve efsane üyler için

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben böyle birşey olacağını sanmıyorum üyelik rütbesi isteyen hileler vanguard,eac bypasslı hileler bence hilelerin tespit edilip bypassların fixlenmemesi için yapılmış güzel bir sistem diye düşünüyorum NOT : bu kendi fikirlerim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tepki puanın artınca niye hediye gibi geliyor anlamadım fakat sen bir şey paylaştığında sırf o hileyi alabilmek oynayabilmek için postunu beğenip sırf hileyi indirebilmek için insanların yorum atmasını mı istersin yoksa insanların cidden kullanıp cidden sevdiklerinde cidden içlerinden gelerek güzelmiş teşekkürler yazmasını mı seçersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel fikir ama sanmıyorum olacağını

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güzel öneri ama hileyi kullanmadan beğeni vermek saçma olabilir bilemiyorum

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Şahsen hile yapanları motive eden bir hareket olur destekliyorum ben.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eğer karşılıksız bir şekilde hile veya başka bir şey yapıyorsanız istediğiniz şey fikrinizle çelişir,fakat altında mantıklı bir sebep varsa uygulanmaması saçma olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...