Donator
Konuyu siz tam olarak anlamadınız Hile ile hiç işi olmayıp yorum kasmaya gelenler oluyor eee o zaman buna ne diyeceksin?tepki puanın artınca niye hediye gibi geliyor anlamadım fakat sen bir şey paylaştığında sırf o hileyi alabilmek oynayabilmek için postunu beğenip sırf hileyi indirebilmek için insanların yorum atmasını mı istersin yoksa insanların cidden kullanıp cidden sevdiklerinde cidden içlerinden gelerek güzelmiş teşekkürler yazmasını mı seçersin
bence haberdar olmanın önüne geçmez sen konuyu görüceksin nasıl olsa sadece beğenmediğin sürece konudaki indirme linkini göremeyeceksinBence çok güzel bi fikir bu ama ne biliyim yani forumdaki o hilelerden haberdar olamayız ki
Dediğinizde çok haklısınız haberdar olmamız şartMerhabalar! Sayın forum üyeleri ve yönetici arkadaşlar!
Ben genelde PUBG için konu&hile paylaşım yapıyorum diğer hile konularında sistem nasıl bilmiyorum.
Hile konularında ( indirme bağlantıları ) bazı hilelerde üye rütbesi gerekiyor kullanılması için sanırım.
Ben ve benim gibi bir karşılık beklemeden tabii ki kullandığımız hile dosyalarını paylaşmayı seviyoruz ve ben bundan mutlu oluyorum.
Önerim; hile&tool vs paylaşımlarda indirme bağlantısı gizli kalmalıdır. Tamam ziyaretçilere kısıtlı bundan bahsetmiyorum.
Konuya gören ve indirmek isteyen kim olursa olsun.
Beğeni özelliği şart koşulup indirme bağlantısına erişim sonrasında olmalıdır.
Böylelikle konu sahiplerinin tepki puanının artması insana hediye gibi gelir ve bunda herhangi bir sakınca görmüyorum.
Umarım olumlu karşılarsınız.
Cevaplarınızı bekliyorum.
yorum kasmaya çalışanlar için açmış olduğum 1 konu var zaten fakat isteğim reddedildi o konuda yorum yapmayacağım ve eğer benim açtığım postları incelerseniz 1 tane bile yorum kasmaya gelen insan olduğunu göremezsiniz çünkü üşenmeden tek tek reportluyorumKonuyu siz tam olarak anlamadınız Hile ile hiç işi olmayıp yorum kasmaya gelenler oluyor eee o zaman buna ne diyeceksin?
Bu sebeplede paylaşımcının aleyhine oluyor neden? ( Hiç hile kullanmamış biri gelip konuna denemeden çalışmıyor,ban atıyor,ne işe yarıyor ) gibi söylemlerde azalmış olur sen yorumunu yazmadan bu ayrıntıya dikkat et
Hile için içtenlikle teşekkür edenler var tabiki de bende onlara teşekkür ediyorum.
Tepki puanına gelince; bazı kişiler gereksiz yorumlar atıp üye yükseltmeye çalışıyor ve üye yükseltmesi,yorum kasma gibi bir amacı olmayan hile Paylaşımı yapan forumda mevcut.
Sen bir tane yorum yaptın diye forumdan hediye mesajı gelmiyor mu?
Tepki puanininlda bu şekilde düşün yorumla, üye rütbesi ile işim yok doğru dürüst güvenli Hile paylaşımı yapıyorum ve yapmaya çalışıyorum hediyesidir tepki puanı olsun bunda anlamadın yer neresi garipsedim doğrusu...
site yönetimi yorum kasanlar için çok iligili teşekkürler onlarayorum kasmaya çalışanlar için açmış olduğum 1 konu var zaten fakat isteğim reddedildi o konuda yorum yapmayacağım ve eğer benim açtığım postları incelerseniz 1 tane bile yorum kasmaya gelen insan olduğunu göremezsiniz çünkü üşenmeden tek tek reportluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?