Hile konularına daha fazla açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Umarım sorunumu anlatabilirim konuya sizin kadar bilgili olmadığım ve işin kaç boyutu varsa hiç birisini bilmediğimi belirterek başlamak istiyorum .
Konu hilelerin açıklamalarına yükleme kurulum vs kısmının olduğu bölüme o oyunun güvenliğinin nasıl çalıştığı insanların neye dikkat etmesi gerektiği veya genel yakalanma sürecinin nasıl başladığı nelerin tetiklediği gibi ön bilgilerle biraz daha hem hilenin daya iyi kullanılabilmesi hem de oyuncuların sürekli banlanıp yaw niye banlanıyoruz hile ban atıyor gibi hal ve tavırlarının törpilenmesin de faydalı olur diye düşündüm . Bu her oyunda ve her hile de mümkün olabileceğini sanmıyorum çeşitlilik yüzünden ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir . Bu arada zaten şuan bazı konularda mevcut ama bunun biraz daha dallanıp budaklandırılması geliştirilmesi için fikrimi belirtiyorum belki iş görür bilmiyorum.
örnekler ;
zz.PNG
z2.PNG

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aslında forumda vakit geçirip soru sorsan , soruları okusan , bildiklerini aktarsan herkes sorularına cevap bulabiliyor ve bilmediklerini öğrenebiliyor ama senin dediğinde yararlı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aslında forumda vakit geçirip soru sorsan , soruları okusan , bildiklerini aktarsan herkes sorularına cevap bulabiliyor ve bilmediklerini öğrenebiliyor ama senin dediğinde yararlı olabilir
Yani konu içerisinde okumaktansa herkes başına gelen iyi veya kötü şeyleri önce tecrübe edip sonra başkaları da yaşasın veya yaşamasın diye konunun altına mı yazsınlar :) bazen 500 ü aşabilen konuların altına yani :) yani sen de haklısın aslında sonuçta şimdi ki sistem biraz benim dediğim gibi biraz senin dediğin gibi zaten ama ne bilim sanki hoş olurdu gibime geldi :) <3

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yani konu içerisinde okumaktansa herkes başına gelen iyi veya kötü şeyleri önce tecrübe edip sonra başkaları da yaşasın veya yaşamasın diye konunun altına mı yazsınlar :) bazen 500 ü aşabilen konuların altına yani :) yani sen de haklısın aslında sonuçta şimdi ki sistem biraz benim dediğim gibi biraz senin dediğin gibi zaten ama ne bilim sanki hoş olurdu gibime geldi :) <3
olurdu zaten diyorum ama örnek veriyorum valorant dword için süper üye olana kadar forumda geçirmen gereken vakit ile bunları öğrenebilirsin attığın mesejlar sadece cevap vermek için boş mesejlar olruda boş boş takılırsan öğrenemezsin . Şahsen ben kullanmak istediğim her hile için forum içi araştırmayla 10 dakikada yeterli bilgiyi alıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
olurdu zaten diyorum ama örnek veriyorum valorant dword için süper üye olana kadar forumda geçirmen gereken vakit ile bunları öğrenebilirsin attığın mesejlar sadece cevap vermek için boş mesejlar olruda boş boş takılırsan öğrenemezsin . Şahsen ben kullanmak istediğim her hile için forum içi araştırmayla 10 dakikada yeterli bilgiyi alıyorum
evet haklısın kullanıcılar forum içerisinde ki vakitlerini dediğin gibi yaparak daha faydalı ve hatta yararlı geçirebilirler sana katılıyorum . Konumuza dönecek olursak , hileyi yazan yani yetkili kişilerin bilgi ve tecrübelerinden daha fazla yararlanmaktan bahsediyorum :) sanırım cümlelerimi düzgün seçemediğim için anlaşılır olamadım konuyu düzenleyeceğim teşekkürler

SADECE ÖLÜLER GÖRÜR
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bellı etmıcen ıyı okursan anlarsın knk 1 haftadır gırmıyom ztn

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
yani evet dediğin gibi olsa daha iyi olurdu fakat soru sorarak forumda vakit geçirerek bu tür şeyleri öğrenebiliyoruz. ama fikrin güzel

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileyi nasıl açacağınız ve verilen özelliklerin hepsini kullanmanız için erişim sağladığımız için, hangi özelliği açıp ban yersiniz hangi özelliği açmazsanız ban yemezsiniz diyerek netleştiremeyiz. Sonuçta bu bir hile. Yani belli etme desek bile belli edip ban yiyen arkadaşlar bile gelip burada fix falan diyorsa, ya hayatında yeteri kadar hile kullanmamış ya da yanlış bir şeyler yapıyor. "Hile nasıl kullanılır?" yıl olmuş 2022 bu tarz videolar çekmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Ayrıca bazı hileleri 1 hafta içerisinde yapılıp sunuluyor. Test için 3 ay bekletip insanlara geç vermek mantıklı değil. Cs:Go gibi oyunlarda çok sık hile kullanan biri artık legit ve rage'in anlamını biliyordur diye düşünüyorum. Bunları biz sunmadık siz keşfettiniz. Şu ban sebebidir bu ban sebebidir diyemeyiz o yüzden. Tecrübe etmeniz gerek çok şey var burada.

Kullanılan şey hile yani. Kesin bir bilgi vermek kısıtlı. "o oyunun güvenliğinin nasıl çalıştığı" anti-cheat programlarını incelemiyoruz. Güvenliği nasıl geçtiğimizi ya da hangi yöntemle geçtiğimizi söylersek hilenin bir anlamı kalmıyor. Bu sebeple tecrübeli biri olarak şuana kadar kullandığım bütün hilelerin "Şu özellik ban atar mı?" gibi soru sormaksızın kendim keşfetmişimdir. Çünkü verilecek tek net bir net bilgi var. O da hileyi kullanmazsan ban yemezsin. :winkwink:

Örnekte verilen bilgi en az 3 aylık deneyimle ortaya çıkmıştır. :)

Son düzenleme:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu açıklamalar 2 oyunda mevcut (valorant + lol )diğer oyunlar için zaten böyle birşey söz konusu değil olan kısımlarda zaten yazıyoruz ayrıca ui de hilenin güvenilir veya güvenilmez olduğunuda belirtiyoruz. örnek https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...