Yani konu içerisinde okumaktansa herkes başına gelen iyi veya kötü şeyleri önce tecrübe edip sonra başkaları da yaşasın veya yaşamasın diye konunun altına mı yazsınlaraslında forumda vakit geçirip soru sorsan , soruları okusan , bildiklerini aktarsan herkes sorularına cevap bulabiliyor ve bilmediklerini öğrenebiliyor ama senin dediğinde yararlı olabilir
olurdu zaten diyorum ama örnek veriyorum valorant dword için süper üye olana kadar forumda geçirmen gereken vakit ile bunları öğrenebilirsin attığın mesejlar sadece cevap vermek için boş mesejlar olruda boş boş takılırsan öğrenemezsin . Şahsen ben kullanmak istediğim her hile için forum içi araştırmayla 10 dakikada yeterli bilgiyi alıyorumYani konu içerisinde okumaktansa herkes başına gelen iyi veya kötü şeyleri önce tecrübe edip sonra başkaları da yaşasın veya yaşamasın diye konunun altına mı yazsınlarbazen 500 ü aşabilen konuların altına yani yani sen de haklısın aslında sonuçta şimdi ki sistem biraz benim dediğim gibi biraz senin dediğin gibi zaten ama ne bilim sanki hoş olurdu gibime geldi <3
evet haklısın kullanıcılar forum içerisinde ki vakitlerini dediğin gibi yaparak daha faydalı ve hatta yararlı geçirebilirler sana katılıyorum . Konumuza dönecek olursak , hileyi yazan yani yetkili kişilerin bilgi ve tecrübelerinden daha fazla yararlanmaktan bahsediyorumolurdu zaten diyorum ama örnek veriyorum valorant dword için süper üye olana kadar forumda geçirmen gereken vakit ile bunları öğrenebilirsin attığın mesejlar sadece cevap vermek için boş mesejlar olruda boş boş takılırsan öğrenemezsin . Şahsen ben kullanmak istediğim her hile için forum içi araştırmayla 10 dakikada yeterli bilgiyi alıyorum
bellı etmıcen ıyı okursan anlarsın knk 1 haftadır gırmıyom ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?