Hile koruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile satanlar ıp ban yemediğini idda ediyor ama gene valorantın sistemi csden daha iyi
tabiki daha iyi daha önceden bende csde hile kullandım defalarca ban yedim ama yinede bıkana kadar açmaya devam ettim her ne kadar hile kullansakta hilesiz oyun aslında daha zevkli bunu bana valorant gösterdi

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Gidip Birde Hile Olmayan Adamların Banlanması Beni Üzüyor Free Olunca Önüne Gelen Hileci Oldu Maalesef Pre Parası Yükseltiyorlar Pre Olmasına Rağmen Tekrar Hile Geliyor Ama Nedense Sayısıda Azalmıyor Hiç

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aslında güven faktörünüz yüksek olunca o kadar çok hile gelmiyor. Fakat güven faktörü de ayrı bir saçmalık.
Mesele hile gelmesi değil ki mesele hile olması yani böyle bir oyunda hilenin bu kadar kolay erişilir olması aşırı saçma

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Mesele hile gelmesi değil ki mesele hile olması yani böyle bir oyunda hilenin bu kadar kolay erişilir olması aşırı saçma
Aslında csgo da bir nevi p2w gibi çünkü 21 levele kasınca seçkin oluyorsun fakat 21 levele kasana kadar her oyun maçına prime olmadığın için hile geliyor ve oyundan bezdiriyor benim için csgo devri bitti arada hvh açıyorum eğlenmek için. Onun dışında valoranta geçin benim tavsiyem en azından cs kadar hile yok. Valvenin neden hile koruması eklemediğine gelirsek umurlarında değil çünkü csgonun kocaman bir kumar pazarı var sitelerde skin satışları vb. Valve burdan parayı kırıyor :D

Üye
5 HİZMET YILI
tabiki daha iyi daha önceden bende csde hile kullandım defalarca ban yedim ama yinede bıkana kadar açmaya devam ettim her ne kadar hile kullansakta hilesiz oyun aslında daha zevkli bunu bana valorant gösterdi
haklısın valo iyidir bu arada ben bısey farkettim hile actıgım oyunun bağımlısı oluyorum

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Oyuna o kadar para veriyorsun ama full hile iğrenç gerçekten . Yükledim ama hiç oynamıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adamların umurlarında değil ki yüksek levellerde bile hile geliyor artık bıktım ama onların tek derdi para...

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aslında csgo da bir nevi p2w gibi çünkü 21 levele kasınca seçkin oluyorsun fakat 21 levele kasana kadar her oyun maçına prime olmadığın için hile geliyor ve oyundan bezdiriyor benim için csgo devri bitti arada hvh açıyorum eğlenmek için. Onun dışında valoranta geçin benim tavsiyem en azından cs kadar hile yok. Valvenin neden hile koruması eklemediğine gelirsek umurlarında değil çünkü csgonun kocaman bir kumar pazarı var sitelerde skin satışları vb. Valve burdan parayı kırıyor :D
Dediğin doğru olabilir. Kesinlikle umurlarında değil hileler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...