Hile korumalı client.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir SA:MP sunucusunda oynuyorum ve sunucuya özel client var. Sunucu sahibi cliente hile koruması yerleştirmiş. Ve neredeyse tüm hileleri algılıyor. Tabi ki her sistemde olduğu gibi buradada açıklar var, hile sokan kişilerde tanıyorum. Eskiden suspend programlarıyla clienti dondurup hilemi sokuyordum ama artık suspendi tespit ediyo. Client'in hile korumasını nasıl bypass yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler şimdiden ^^

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var bilen birisi ilgileneiblirmi acaba

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SA:MP Cmd üzerinden açılan hileler mevcut sunucu anti-cheat lerı onları algılayamıyor onları denedinmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
genellikle bütün sunucular anti cheat korumalı oluyor dşye biliyorum

Üye
10 HİZMET YILI
Discord gruplarında çok var hilesi bende biraz ararsan bulursun gta sampa kolay hile sokmak bende eskiden oynuyordum aim+speed vardi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar galiba yanlış anladınız, SA:MP sunucusu fakat ayrıca client ile giriş yapılıyor ve sıkı hile koruması var. Ben sadece Client bypass yapmayı bilen var mı diye konu açtım.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
SA:MP Cmd üzerinden açılan hileler mevcut, genellikle bütün sunucular anti cheat ;)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir SA:MP sunucusunda oynuyorum ve sunucuya özel client var. Sunucu sahibi cliente hile koruması yerleştirmiş. Ve neredeyse tüm hileleri algılıyor. Tabi ki her sistemde olduğu gibi buradada açıklar var, hile sokan kişilerde tanıyorum. Eskiden suspend programlarıyla clienti dondurup hilemi sokuyordum ama artık suspendi tespit ediyo. Client'in hile korumasını nasıl bypass yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler şimdiden ^^
lol clientte var anticheast lolde hile yapmak zor oyüzden valoranttada vanguard var mesela

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
assembly öğrenirsen sa:mp dahil tüm oyunlara bypass yazarsın

ugly is beautiful
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Samp kesmek çok kolaydır .. sadece internet üzerinden bir enjektör ve bir dll arayabilirsiniz .. bazı istiyorsanız bana söyle.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaşlar sunucuyu hileden korumak için sunucuya hile girmesini ... Dostum bahsettiğin şey ayrı bir client, girilen clienti gösterebilme olsaydı oyunda ... Yapması cok zahmetli ve uzun bir iş korumayı yapıcaklar diye

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sunucu anti-cheat lerı onları algılayamıyor onları, Client bypass yapmayı bilen var mı diye konu açtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...