Hile kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Merhabalar ben bayadan beri siteye giriş yapmıyordum baya yenilikler gelmiş hatta bu konuyu nerede açacağımı bile tam bilmiyorum diyebilirim ancak en uyugunu burasın sanırım. Csgo ESP LEigt hack ini kullanmak istiyordum ancak belirli bi üye olmam gerekiyor felan yazıyordu acaba açıklayabilir misiniz doğru mu anladım

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet dostum hilelerde üyelik sistemi mevcut daha detaylı öğrenmek için üye grupları bölümünden öğrenebilirsin
yorum yazma bölümünün üzerindeki kutucuklarda mevcut

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka bu memlekette üyeliğin nasıl kullanilacagi değişti artık devrim geçirdi kurallar kısaca şunlar bir 5 günü tamamladıktan sonra onaylı üye olabilir 15 günü tamamladıktan sonra seçkin iyi olabilir 1 ayı tamamladıktan sonra diye devam ediyor işte

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mesaj kasman lazım ama bilmediğin konulara yazma derim uyarı yersin onunda ban süreleri var sağ üstte forum kuralları bak oradan detaylı öğrenirsin

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
onaylı üye olduktan sonra rahatsın ama desteklerini eksik etme dostum sayfaya

Üye
5 HİZMET YILI
Mesaj yazma limiti olmasa hemen kullanmaya başlayacağım :D

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
belirli mesaj sayısı var 50=oynaylı 300 seçkin ve dahası var kankam üyelik sistemine bakabilirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı kullanıcı olman lazım 50 mesaj falan

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
spam yapmadan mesaj yazman gerekiyor 50+ mesajda onaylı üye 300+ mesajda seçkin üye diye gidiyor tabi üyelik tarihininde yeni olmaması gerek detaylarını forumdan bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bak Dostum ilk olarak 5 günlük üye olman gerkli ardından spam atmadan 50 adet mesaj yazmış olmalısın böylece onaylı üye oluyorsun ve çoğu hileye erişimin oluyor.Tabi normal üyelerinde kullanabileceği Hileler var ama kısıtlı Mesela PUBG mobil normal üylere açıkken LİTE sadece ONAYLILARA Açıktır.

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mesela wolftü kullanmak istiyorsan seçkin üye olmalısın her hilenin altında hangi rütbe olacağın yazar .

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yardımcı olabildiğin konulara mesaj atıp yardımcı olarak yorum kasabilirsin yorum kastıkca rank atlıyorsun

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Bu konuları okumalısın ilk öncelikle. Hangi hileyi hangi ranka sahip üyeler kullanabilir onunla alakalı bütün detaylar bu konularda mevcut. Sistem de değişti. " Üye " rankına sahip olanlar günde " 2 " konu, ve 10 yorum atabiliyor postlara. Ayrıca " Onaylı Üye " rankına sahip olmak için de foruma 5 günlük bir kaydı olması gerek. 50 yorumu tamamladığınız zaman sistem tarafından " Otomatik " olarak rankınız max 1 saat içerisinde veriliyor. Sorunun cevabına gelecek olursak, evet. Belirli üye grupları hileleri kullanabiliyor. Ancak " Üye " rankı için de hilelerimiz forumda mevcut. Black Desert Online hilesi, CSGO External Glow hilesi, PUBG mobile hilesi, Among us, Creative Destruction hilesini üyeler kullanabiliyor. Wolftü, Apex Legends, APB Reloaded, EzRust gibi hileleri ise Onaylı Üye+ rankına sahip üyeler kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...