Hile kullanınca ban yeme riski varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Şuana kadar memor5yhackerdeki oyun hilelerin hiç birinde ban yemedim TEŞEKKÜRLER

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her hileninde bir riski vardır dostum esp hilesini belli etmediğin sürece sorun yok adamlara yaklaşırken uzaktan yavaş yavaş gelerek adamları avlamaya çalış aimbotu kar98 de nişan alırken kullan ama belli etme
Hilelerin çoğunu anticheat sistemi yakalıyor hocam, sen istediğin kadar belli etme fark etmiyor. Video kaydına alma, banlatma uzun vadede olan bir şey. Sen istersen göstere göstere oyna, kaydını alsınlar ama hilen çok sağlam olsun, kendini belli etmesin. İlla bu göstermelerinden ban yersin ama sıra sana gelene kadar ve sistem tarafından onaylanana kadar baya oynarsın.Yoksa bu zengin krolar o donanımlı çarlarla bu kadar leş alıp göstere göstere oynayamazlardı.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Her Hilede Ban Riski Vardır

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sana bağlı belli etme durumuna vs.

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hangi oyunda oynuyorsan oyna eğer hile kullanıyorsan riski göze alıyorsundur zaten :)

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pubg de mermi sekmeme hilesini açarsan kesin ban yiyorsun

Üye
6 HİZMET YILI
burada olan hileyi kullandım arkadaşlar memory hack de bulunan hile hiç belli etmedim adamlar neredeyse uzaklaştım sadece win için oynadım gelirse bot vurdum aim falan da açmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...