acaba programla felan kalkarmıbende de aynı durum mevcut uzun zaman bekledim ama hala kalkmadı banım
biliyorum ama belki bi ihtimal kaldırılır diye umudum vardı : /VAC Kalıcıdır hiç bir şekilde kalkmaz yanlışlıkla atılma ihtimali varsa kalkar.
Vac yediğin hesabın e-postasını veya numarasını girmiş olabilir misin? veya oyun oynarken vac belki injektor tarzı şeyler bulmuştur
yok hayır ben hile açmadımaçılması nerdeyse imkansız sadece yanlışlıkla vac yiyenlerinkini kaldırıyorlar steam sup dan,ama sen hile açmıssın buda açılmaz
İnternet kafede oynuyorsan injektor kullanmışlardır internet kafede açılan hesapların ban yemesi normal.biliyorum ama belki bi ihtimal kaldırılır diye umudum vardı : /
yok hayır ben hile açmadım
internet kafede oynuyodum bi anda hesaptan attı tekrar girdiğimde vac yemiştim
internet kafe de oynamıştım ve o zamanlar internet kafe harici hiçbir yerde oynamıyordum :/kanka hile kullanmadığın halde vac yememe ihtimalin yok önceden kullanmışsındır hile dosyaları oyun klasöründe kalmıştır oyun otomatik görüp ban atmıştır ve vacın kalkma durumu yok![]()
haklısın yapacak bişe yok artıkYanlış olsa dahi kalkacağını zannetmem, dediğim dedikler bu konuda.
bu hikayede yanan biz olduk xddostum bende ban yedim açılmıyor çok uğraştım
aynen yanan biz oldukinternet kafe de oynamıştım ve o zamanlar internet kafe harici hiçbir yerde oynamıyordum :/
haklısın yapacak bişe yok artık
bu hikayede yanan biz olduk xd