Hile kullanmadığım hâlde Valorant'tan kalıcı uzaklaştırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İki gün önce forumdaki Valorant radar hilesine baktım da beceremedim de kullanamadım yani. Sonra dün oyun ortalarında talaş oyunculuğumu sergilerken hile açık değil, antivirüs açık durumdayken banlandım. Ticket açtım fakat bot cevap verdi, cart curt boş metin yazmış. Ne alaka olduğunu anlayamadım. Hayır, kullandığım bilgisayar yeni ve daha önce Valorant'ta oynanmadı bu bilgisayarda. Bu durumu yaşayan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yanlış anlama ama valo öyle boş ban atmaz, açmaya çalıştığın hile oyunda çalışmasa bile bir inject söz konusu ve oyuna 3.parti yazılım injectliyorsun e haliyle vanguard onu tespit etmiştir.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
vanguard açıkken kullandığın herhangi bir bir 3. parti yazılım valorantta banla sonuçlanıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Açmaya çalışmışsın diye anladım arkada da vanguard devredeyse eğer ban yemende normal bir şey

Üye
3 HİZMET YILI
yaptıgın kotu soz oalbilir chat veya bilgisayarın icinde 3. parti yazılım ne olursa olabilir varsa ban yemis olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
abim geçmişi olsun yani şansını dene tekrardan ticket açmaya çalış umarım olumlu sonuç alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iki gün önce Forumdaki Valo radar hilesine baktım beceremedim de kullanamadım yani. sonra dün oyun ortasında talaş oyunculuğumu sergilerken hile açık değil, anti virüs açık durumdayken ban yedim. ticket açtım fakat bot cevap verdi cart curt boşş metin yazmış. Ne alaka analmadım... hayır kullandıgım pc yeni ve daha önce valo da oynanmadı bu pc de.
bu durumu yaşayan var mı ?
ya öncesi vardır yada güzel maç çıkartmısın dır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende aynı senin gibi full hesabım gitti sen denemişsin ben denemedim bile hiç hile kullanmadım yeltenmedim bile ama durduk yere kalıcı ban yedim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
lol gibi diğer oyunlardaki ek hile kırıntılardan vanguard ban atabiliyor bende ilk ban yediğimde lolün script dosyalarından yemiştim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Temp dosyalarında log kalıntısı kaldıysa valo en ufak hatada acımadan ban atıyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim bir kaç hesabım o vanguard yüzünden yalan olmuştu ücretsiz safe hile bulmak çok zor
İlk öncelikle ticket atıp bilgi al ondan sonrasın da 3'ncü parti yazılım olarak gözükebilicek şeylere bakmak için sana bir program gönderiyorlardı bilgisayarının loglarını alıp onlara atmanı istiyorlar. Ona göre de dönüş yapıyorlardı

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
radar hilesini açmışsın işte :D
geçmiş olsun

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Başka oyunda cheat engine ile hile yaptım.Valo pc de hile programı var diye ban attı :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka demek ki kullaniyldun ondan ban yedin yeme kimseyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ingilizce ticket'lara dönüş yapıyorlar şansını deneyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tüm kanıtlarınla tüm sslerle birlikte riot ticket aç ama ne yazık ki ben açacaklarını düşünmüyorum. sonuçta injectlemişsin zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
illaki valo hilesi olmasına gerek yok herhangi bir trojen dosyası yüzünden bile ban yiyebilirsin kanka başka bir hile vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...