Hile Kullanmamama rağmen hwid ban yedim valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyun kapalı ve vanguard kapalı olduğunuda kontrol etmistim sadece loaderi yükledim inject bile etmedim ama akşam oyuna girdiğimde loaderi silmiştim bile bak oyuna girdiğimde main hesabım ban yemişti pcde illegal bişeyde yok bi mernis data bide 2 tane sanal makinem ve valorantım var anlamadım gitti

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
siteye girerken host dosyalarında sorun oluştuğu için yüklenmesini istediği program yüzünden ban yedim ben de

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
birkac ay önce vanguard açıkken hile yükledigim için banlanmıştım ama bunu ilk defa gördüm

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vanguard abimiz işinin başında hileyi tam temizlemeden açmayın şu vanguardı arkadaşlar loader da detected şuan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorant acaip saçma ban atıyor oyunla alakası olmayan yazılımlara bile atıyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı şeyi bende yaşadım vanguard kapalıyken cs hile açmıştım valoya girdiğimde ban yedim hile dosyalarını silmeme rağmen riot 3 ay ban verdi sonra açılıcak ama hesabın banı kalkmıcakmış

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
vanguard koruyamamanın cezasını koruyamadıktan sonra veriyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Loader ban yedirmez, muhtemelen başka bir dosyadan yemişsindir.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aga vanguard kapalı olsa bile arkada tarıyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Farklı oyun hilesi kullanıyor veya indirdiyseniz bile ban atma ihtimali var

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
bilgisayar bulunan programlar 3.part yazılım olarak algılanıp oyun için casus yazıllım olmasada ban atar o yüzden kullandınız proglamlar'a dikkat edilmelidir.makro bilmediniz bazı kaynaklari inirdinizden de kaynaklı olabilir.:nopat:

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkada
oyun kapalı ve vanguard kapalı olduğunuda kontrol etmistim sadece loaderi yükledim inject bile etmedim ama akşam oyuna girdiğimde loaderi silmiştim bile bak oyuna girdiğimde main hesabım ban yemişti pcde illegal bişeyde yok bi mernis data bide 2 tane sanal makinem ve valorantım var anlamadım gitti crackten dolayı ban atmamıştır herhalde
şımda ole ban yedi pubg de hile actı ama valorantta ban yedi hile açınca valorantta sıçrıyo

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dediğin olayı bir arkadaşım daha yaşadı gerçekten de berbat bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende aynı sebepten yedim ticket attım ama sürekli aynı mesajı atıp duruyorlar kontrol falan etmiyolar maçlarımı inceleyin diyorum yok kaldırmıyorlar o kadar para yatırdığım hesap gitti açmadığım halde

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Selamlar, Sadece yüklü diye ban yemezsin muhtemelen vanguard aktif haldeyken XFProjecti açıp modülleri yüklemişsinidir. Geçmiş olsun bu banı sadece spoofer kullanarak kaldırabilirsin. Malesef forumda aktif valorant spoofer bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.

Katagoriyi takipte kalabilirsin
https://memoryhackers.org/forums/anti-cheat-bypass.474/

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vanguard açıkken her hangi 3.parti yazılım açarsan veya açıkken vanguardı aktif edersen hile olarak görüp direkt ban atıyor ve hiç affetmiyor, o yüzden vanguardı kapalı tutmanızda fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...