Hile loader ‘client’ nasıl yapılır ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar;
Arkadaşlar yakın zamanda bir web sitesi açtım ve bu sitede hile satışı yapacağım hilem hazır fakat clientim yok.
Örneğin: websitemden 1 ay üyelik alan kullanıcı clienti indirdiği zaman hileyi 30 gün kullanabilsin.
Git araştır demeden önce şunu söyleyeyim araştırmadığım mecra kalmadı ve bulamadım

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sorunuzu daha fazla açıklayabilir ve netleştirebilir misiniz? client derken yani code mu istiyorsun ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Auth sistemi mi yapmak istiyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Web sitene üyelik sistemi ekleyip üyelerin premium sürelerini database de saklaman lazım. Youtube da tutorial bulabilirsin. Web sitesine üyelik ekleme database falan diye aratırsan çıkar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Web sitene üyelik sistemi ekleyip üyelerin premium sürelerini database de saklaman lazım. Youtube da tutorial bulabilirsin. Web sitesine üyelik ekleme database falan diye aratırsan çıkar
Hocam web sitemde herşey tam tıkır hiçbir sorun yok sadece client eksik web sitesinden bilgi çekecek

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Auth sistemi mi yapmak istiyorsun ?
İsim olarak nedir bilmiyorum ama yapmak istediğim sistemi özetleyeyim hocam
Örnk: websitesinde Ali kişisine 30gün tanımladım ve bu kişi clienti indirip bilgisayarında açtığı zaman kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptıktan sonra hesabına kaç gün tanımlıysa hileyi o kadar gün kullanabilecek. Günü bittiği zaman kullanamayacak

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunun iki yolu var ya websitenden urlden kod yollayacaksın örneğin &kullaniciadi=xd filan gibisinden (adını unuttum terimi vardı) ya da direkt olarak databaseyle bağlantı kuracaksın ve bilgileri çekip login yapıcaksın.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Öncelikle Websitende bir apinin olması gerekli kullanıcının girdiği key veya user idsini databaseden checkleyip erişime izin verecek bir api bunu chatgpt gibi araçlarla rahatlıkla yapabilirsin sonrasında c# veya c++ kullanarak bi exe yapmalısın oda senin yarattığın apiye istek atacak ve gelen response göre erişime izin verecek

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hope this problem is has been solved

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
nasıl yapıldığını anlatixaj varmı en bastan yardımcı olucak

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
nasıl yapabilirim c++ bilgim var ama üstünden geçerim tekrar eğer bilmem gerkeiyorsa