Kaynak paylaştığımda zaten onu isteyen üyeliği devre dışı bırakabilir ben oylesine ekledim, sohbet kanalınıda eklemeyi düşündüm belki ekleyebilirimSelam,
Bence tasarım ve işleyiş için güzel bir proje ancak biz üşengeç bir milletiz oradan üyelik almak dert. Kaldı ki hileyi kullanacak kişi üye olması ona bir şey katmayacak burada benim sana tavsiyem şu olur.
Bunlar benim önerilerim umarım daha da güzel projeler çıkarırsın.
- Oyuncu loader'ı çalıştırır.
- Hwid ile mysql veritabanına otomatik kayıt olur.
- Rastgele isim verilir. (Misafir54564)
- Seçenekler menüsü altından istediği zaman ismini değiştirebilir.
- Diğer bilgileri de istiyorsan eğer oraya eklersin ancak üyelik olmadan hilenin çalışmaması kullanıcıyı yorar.
- Ayrıca bir sohbet kanalı ekleyerek üyelik olayını işlevsel hale getirebilirsin.
Simdilik guzel olmus ama sunlari eklesen kullanisli daha super olurmerhaba arkadaşlar bugün boş zamanlarımda can sıkıntısından yapmış olduğum loader'i sizlerle göstermek istedim.
baktım güzel olmaya başlıyo biraz devam ettirdim program hem PHP ile beraber çalışıyor kullanmak için MySQL bağlantısı gerekli.
63 Adet Dil Desteği [Google Çeviri ile Çalışmaktadır, internet olması gerekir].
HWID Sistemi ile Her bilgisayar üzerinden 1 kayıt
HWID Engelleme
Kayıt Olurken HWID ve IP'nizi kayıtlı üyelerin bilgileri ile karşılaştırır ve aynı HWID veya IP ise Kayıt Yapmaz.
memoryhackers.org üzerinde wolftü Konusu altında paylaşılan konular loader üzerinde listelenir siteye girip bakmanıza bile gerek kalmaz.
Şuan hala tamamlamak ile uğraşıyorum, Bitirdiğimde sizlere paylaşmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?