●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
sağol
Bu gün paylaşır mısın?Hepinizin iyi, kötü varsa kötü yorumları için teşekkür ederim. üyelik sistemi HWID Ban MySQL'den hile listesi çekme taraflarını kodladım yarısından çoğunu bitirdim diyebilirim fakat artık rüyamda bile kod görcembiraz ara verdim 30 ekim veya 31 ekim paylaşırım büyük ihtimalle.
aga bugüne yetiştirmeye çalışacam yetiştiririm inşallah olmazsa bakçambirkaç şeylerle oynuyom dediğim gibi projeyi oylesine yapmıştım sonra devam ettirdiğim için bazı kodlamalar performansı düşürebiliyor yani programda kasmalar yaratabiliyor bunları falan düzeltmeye çalışıyorum.
şimdi tekrar projeyi açtım inşallah paylaşıcam bazı yerlerde eksik kalırsaca yine çalışacak şekle getirir paylaşırım daha sonra ek özellikler ekleyerek güncellerimBu gün içinde paylaşır mısın?
Beklemedeyiz.şimdi tekrar projeyi açtım inşallah paylaşıcam bazı yerlerde eksik kalırsaca yine çalışacak şekle getirir paylaşırım daha sonra ek özellikler ekleyerek güncellerim
akşam saat 20:00 veya en fazla 22:00 keşke erken tarih vermeseydimgünümün çoğu zaten buna gidiyor neyse beklemede kalın.
aga 20.00 beklıyorum ama dediğin özellikleri umarım başarıyla yaparsın hwid ban felan filan hwid engelleme üyelik sistemi felan beklıyorum bunları kısacası dediğin özellikleri umarım yapmışsındır 20.00 beklıyorum kolay gelsin![]()
arkadaşlar günümün çoğu buna gitti çok özür dileyerek soyluyorum mahçup olarak düştüm fakat bugün paylaşamıyacağım yarın size söz veriyorum yarın içinde paylaşacağım gerçekten çok özür dilerim bugün tüm gün uğraştım fakat daha yapılması gerekenler var ve tüm gün bunla uğraşmak baydı yarın söz veriyorum paylaşacam. beklettiğim için üzgünüm.
Evet arkadaşlar Loader bitmiştir, yarın uyanır uyanmaz siteye yükleyeceğim video çekip kullanımını sizlere paylaşacağım.