Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
all in one ve Directx 'in yüklü olduğundan emin olun eğer bilgisayarınızda mevcut değillerse böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim.
Laptop mu kullanıyorsun ben laptopta açamıyordum menüyü bi klavye aldım düzeldi sorun çok sıkıntılı bi durum, olmadı bunun için ekran klavyesi var onunla dene
Çoğu hile Windows'un 2004 sürümü ile uyumlu değil 2004 ile uyumlu olanlar 1909 olanla değil bu durumdan müzdaripseniz windows sürümünüzü değiştirip deneyin