Hile menüsü nasıl yapabilirim [yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hile menusu yapmak istiyorum ne olarak aratabilirim ya da siz söylerseniz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşm bende memory proqrami calişmiyo aciyorum proqrami acildiği zaman hemen kapaniyo cozumu varmi? Silib yeniden indirdim yene ayn oldu
Kardesim aynisi kuzenimdede oluyordu bilgisiyarin kendi antivirusu aciktir ya da kullandigin varsa kapat winrardan klasore cikart bir daha dene

Üye
7 HİZMET YILI
Kardesim aynisi kuzenimdede oluyordu bilgisiyarin kendi antivirusu aciktir ya da kullandigin varsa kapat winrardan klasore cikart bir daha dene
Kardeşim antivirusuda guvenlik ayarlarinda hepsin kapadim yine ayni şekilde oluyo . Dün Kullaniyodum hileyi bugun olmuyo nedense facebook adresin varsa at kardeşim sana yaziyim tw alpemix flan veriyim bir bak cozumune sana 1 zahmet

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla insert tuşuna basıldığı zaman gelen menüden yapmak istiyorsun.En basitinden visual studio ile başlayabilirsin görsel olarak yaparsın da tabi ki faaliyete geçirmek için pointlere ihtiyacın olacaktır.Onları da sitede kolayca bulabilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla insert tuşuna basıldığı zaman gelen menüden yapmak istiyorsun.En basitinden visual studio ile başlayabilirsin görsel olarak yaparsın da tabi ki faaliyete geçirmek için pointlere ihtiyacın olacaktır.Onları da sitede kolayca bulabilirsin.
Visual studio ile yapmak istiyorum zaten ama special force 2 oyunun pointerlerini nerde bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...