- Yasaklandı
Uzman Üye
Hile menusu yapmak istiyorum ne olarak aratabilirim ya da siz söylerseniz
Oyunda gosteriyor ya haniHile menüsü derken loader mı kastediyorsun ?
Hile menüsü derken loader mı kastediyorsun ?
Kardeşm bende memory proqrami calişmiyo aciyorum proqrami acildiği zaman hemen kapaniyo cozumu varmi? Silib yeniden indirdim yene ayn olduHile menüsü derken loader mı kastediyorsun ?
Kardesim aynisi kuzenimdede oluyordu bilgisiyarin kendi antivirusu aciktir ya da kullandigin varsa kapat winrardan klasore cikart bir daha deneKardeşm bende memory proqrami calişmiyo aciyorum proqrami acildiği zaman hemen kapaniyo cozumu varmi? Silib yeniden indirdim yene ayn oldu
Kardeşim antivirusuda guvenlik ayarlarinda hepsin kapadim yine ayni şekilde oluyo . Dün Kullaniyodum hileyi bugun olmuyo nedense facebook adresin varsa at kardeşim sana yaziyim tw alpemix flan veriyim bir bak cozumune sana 1 zahmetKardesim aynisi kuzenimdede oluyordu bilgisiyarin kendi antivirusu aciktir ya da kullandigin varsa kapat winrardan klasore cikart bir daha dene
Kardesim git Dirxt in en son surumnu indirOYUN İÇİNDEKİ KUTUCUK İNSERT İLE GELİYODU ARTIK GELMİYO SEBEBİ NEDİR WOLFDA
Visual studio ile yapmak istiyorum zaten ama special force 2 oyunun pointerlerini nerde bulabilirimAnladığım kadarıyla insert tuşuna basıldığı zaman gelen menüden yapmak istiyorsun.En basitinden visual studio ile başlayabilirsin görsel olarak yaparsın da tabi ki faaliyete geçirmek için pointlere ihtiyacın olacaktır.Onları da sitede kolayca bulabilirsin.
Yardım Edebilirmisiniz ?
Kodlama Bilmen Lazım
az cok biliyorum kardesim oyunda inserte tikladigimizi diyorumKodlama Bilmen Lazım
Bilmeden Yapamassın Python C++ Ve birsürü dil Varaz cok biliyorum kardesim oyunda inserte tikladigimizi diyorum