eğer öyle olmuşsa işte .ben mobilde hiç kill almadan oyunu tamamladım en sonda öldüm yine ban yedim bir hesabımda da oyuna girdim oyunu tamamlayamadan ban yedim attı benikim demiş mobile için fixlenmiş sadece galiba
mobil de açtığım gibi daha oyunun yarısında atıyorfixlenmedi galiba arkadaşlar bende kullanmayı düşüüyorum pubg lite için zaten herkes kullanıyo
mobile için fixlenmiş olabilir dedim yani lite için değil tam bilmiyorum beneğer öyle olmuşsa işte .ben mobilde hiç kill almadan oyunu tamamladım en sonda öldüm yine ban yedim bir hesabımda da oyuna girdim oyunu tamamlayamadan ban yedim attı beni
Does the cheat work?
hile var mıydı veya hangisi kardeşim?arkadaşlar lite için hile kullanmayı düşünüyorum şimdi baktım herkes fixlendi diyor sadece mobil için mi yoksa tüm oyunlarda mı fixlendi
ya hile kullanmasam adam gözümün içine girse ancak görüyorum ben de grafikler çok kötükanka oyun hileleri kontrol etmeye başlamış
herkes aynı şikayettemobil olarak fixli herhalde bende giremiyorum
herkes açıklama bekliyorSanmıyorum fixlendigini fixlendiysede güncelerler sanırım
anlamadım dostum ya kusura bakmahile var mıydı veya hangisi kardeşim?
ben de bunu çok merak ediyorumarkadaşlar lite için hile kullanmayı düşünüyorum şimdi baktım herkes fixlendi diyor sadece mobil için mi yoksa tüm oyunlarda mı fixlendi
kullanan varmı acababen de bunu çok merak ediyorum
aynen bendede oluyo ama oynuyoruzmobil de açtığım gibi daha oyunun yarısında atıyor
hesap açmaktan bıktım aslında başka birşeyden değilaynen bendede oluyo ama oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?