Onaylı Üye
Dostum bilmiyorsan yanlış bilgi vermemen iyi olur pythonu öğrenmesine gerek yok, minecrafta hile kodlaması içinde java bilgisi olması gerekli çünkü mc'de packet göndererek hile yapılıyor.dil bilmen lazım C++ ve python öğren minecraft gibi oyunlara hile yap veya daha basit mantığı çözdünmü gerisi gelir
dostum mc gibi dedim basic oyunlarDostum bilmiyorsan yanlış bilgi vermemen iyi olur pythonu öğrenmesine gerek yok, minecrafta hile kodlaması içinde java bilgisi olması gerekli çünkü mc'de packet göndererek hile yapılıyor.
Öğrenmek isteyen arkadaşada tavsiyem c++ öğrenmesi ve dili öğrendikten sonra belleğin nasıl çalıştığını anlaması, kavraması. Yanındada basit bir assembly götürdümü iş tamamdır. Bunları halletikten sonra Read&Write gibi basit fonksiyonları zaten çözmüş olacak offset vs. tanımlayarak ilk hilesini kodlamaya başlayabilir, sonrasında esp aimbot gibi gibi şeyler geliyor.
Destek olmak için basit bir kaynak kodu vereyim :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
C++ öğrenmek için BTK Akademi ile udemy kursları olur mu ? Yoksa dişardan okul gibi kurslara gitmek mi gerekiyorDostum bilmiyorsan yanlış bilgi vermemen iyi olur pythonu öğrenmesine gerek yok, minecrafta hile kodlaması içinde java bilgisi olması gerekli çünkü mc'de packet göndererek hile yapılıyor.
Öğrenmek isteyen arkadaşada tavsiyem c++ öğrenmesi ve dili öğrendikten sonra belleğin nasıl çalıştığını anlaması, kavraması. Yanındada basit bir assembly götürdümü iş tamamdır. Bunları halletikten sonra Read&Write gibi basit fonksiyonları zaten çözmüş olacak offset vs. tanımlayarak ilk hilesini kodlamaya başlayabilir, sonrasında esp aimbot gibi gibi şeyler geliyor.
Destek olmak için basit bir kaynak kodu vereyim :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kurslara para vermene gerek yok şu videoyla kavrayabilirsin :C++ öğrenmek için BTK Akademi ile udemy kursları olur mu ? Yoksa dişardan okul gibi kurslara gitmek mi gerekiyor
Teşekkür ederim musait zamanda izlicem sağolKurslara para vermene gerek yok şu videoyla kavrayabilirsin :
Peki teşekkür ederim yardimin icinjava,c++,c# ile yapılır yt de bir sürü videosu var
okul gibi kurslara gerek yok evden rahatça kavranabilecek bir konu
Kaynak kodu icin teşekkur ederim bunu da deniyecemDostum bilmiyorsan yanlış bilgi vermemen iyi olur pythonu öğrenmesine gerek yok, minecrafta hile kodlaması içinde java bilgisi olması gerekli çünkü mc'de packet göndererek hile yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?